Jennie Garth volgt deze eenvoudige regel om in een verbluffende vorm te blijven

Als het om gezond eten gaat, heeft actrice Jennie Garth geen last van een ingewikkelde lijst met voedingsmiddelen die ze wel en niet kan eten, of waar Weight Watchers-punten op vallen, of iets dergelijks. Ze houdt het simpel.

“Ik koop gewoon niets dat in een doos zit of kan,” vertelde ze onlangs aan People.com. “We koken elke avond en eten vers, gezond en schoon.” Een kijkje in haar koelkast, met dank aan een Instagram-bericht, onderstreept dat engagement. Haar koelkast zit vol met fruit en groenten, samen met af en toe een fles champagne of Gatorade.

Bekijk dit bericht op Instagram

geen lieverd, dat is niet JOUW sap! #childgonewild

Een bericht gedeeld door Jennie �� (@jenniegarth)

Vasthouden aan haar niet-boxed-or-canned-food-regel betekent dat Garth de ingrediënten op elk etiket niet hoeft te ontcijferen, zodat ze precies weet wat ze in haar lichaam stopt. En aangezien dat meestal fruit en groenten is, krijgt ze veel vitamines – iets waar ze groot in is.

“Ik ben altijd een gekke vitaminevrouw,” zei Garth.

De voormalige 90210 star onderhoudt een glutenvrij dieet, en haar eerste benadering van het eten van vers voedsel heeft haar geholpen om de 30 pond die ze afgelopen herfst liet vallen, te weren. Het grote ding, vertelde ze Mensen terug in september, heeft het juiste perspectief: “Je moet jezelf eraan herinneren wat je prioriteiten zijn,” zei ze. “En herinner jezelf eraan dat je gezond blijft en een gezond leven leidt.”

Jennie Garth

Michael Loccisano

Garth oefent elke dag, of het nu joggen is, naar de sportschool gaat of met haar hond gaat wandelen. Maar alleen omdat ze zich inzet voor een gezond leven, wil dat nog niet zeggen dat ze immuun is voor af en toe een aflaat. Zeg wat je wilt over witte chocolade, maar het is een van de favorieten van Garth. Ze zal een hapje of twee hebben als ze aan het bakken is met haar dochters (wat technisch gezien haar regel niet schendt, aangezien ze in een verpakking zit). De Instagramgemiddelde snoepjes van de ster zoals kersenpalo-muffins en honingbananen-cashewnotencupcakes, die zich bezighouden met suikervrij bakken.

“Mijn laatste obsessie … suikervrij bakken”, onderschreef ze de cupcake-foto.

Als ze een manier bedenkt om cupcakes caloriearm te maken en zo eiwitrijk verpakt als een gegrilde kipsalade, kan ze maar beter stoppen bij de Delish-keuken, ZO VLUG MOGELIJK.

PIN HET VOOR LATER:

beeld

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

83 − = 78