Je gaat dol zijn op het ‘Tarzan’-dieet van Margot Robbie

Het is geen geheim dat veel acteurs hun lichamen transformeren voor rollen, vaak trainen, op dieet zijn, of juist toegeven, ofwel om te voldoen aan de fysieke eisen van de baan (Blake Lively vecht voor haar leven in De ondiepten) of lijken op het personage dat ze belichamen (Renee Zellwegers gewichtstoename van 30 pond voorBridget Jones, Hugh Jackman wordt opgevijzeld als Wolverine).

Alexander Skarsgard en Margot Robbie vormen hierop geen uitzondering, want ze hebben zich voorbereid op het spelen van Tarzan en Jane in deze zomer De legende van Tarzan. Terwijl Skarsgard 7.000 calorieën per dag onderdrukte en begon met gewichtheffen om spieren in te pakken om de lendendoek-dragende protagonist te spelen, klinkt het dieetplan van Robbie veel aangenamer – in zoverre dat ze helemaal niet ‘diëten’.

“Het is de 19de eeuw [in de film] -als ze een beetje zwaar op haar is, is het waarschijnlijk een goede zaak,” vertelde ze TV-week. “Ik zal er niet dun uitzien alleen omwille van het.”

Robbie sloeg de sportschool over en bezocht pubs in plaats daarvan, zodat ze de klassieke gerechten van Londen kon proberen terwijl de film daar filmde, meldt Yahoo. Aangezien Skarsgard tijdens het fotograferen suiker, gluten, tarwe, zuivel en alcohol uitsnijdt, zes kleine maaltijden per dag eet (en twee keer per dag traint), vraagt ​​hij Robbie vaak om te beschrijven wat ze in het weekend op maandagochtend heeft gegeten..

Margot Robbie and Alexander Skarsgard

Karwai Tang

“Het was net als porno voor Alex,” vertelde Robbie Mensen. “Ik had zoiets van,” Ik had dit en ik at dat, en als dessert had ik dat. ” En hij was, zoals, opwellen … Eigenlijk voelde ik me echt slecht. Om te beginnen dacht ik, ‘Mmm, mmm, mmm, ik ben cake aan het eten en jij niet!’ En na een tijdje voelde ik me erg slecht voor hem, dus ik at mijn eten ergens anders op zodat hij niet kon zien. ‘

Robbie voelde zich echt slecht voor Skarsgard op de dag dat hem werd verteld dat hij een appel kon eten, en de ster werd zo opgewonden dat hij hem kuste. “Het sloeg me hoe beroerd je bent als je zo opgewonden bent om een ​​stuk fruit te zien,” zegt ze.

Bekijk dit bericht op Instagram

Pimms in het park ����

Een bericht gedeeld door @ margotrobbie op

Skarsgards dieet zonder koolhydraten moest bijzonder teleurstellend zijn, aangezien Robbie zegt dat haar co-ster een verborgen talent heeft voor het maken van fenomenale spaghetti bolognese. De actrice weet het een en ander over bolognese – ze at ooit ongeveer 8 kilo ervan in een uur en won een eetwedstrijd een paar jaar geleden.

“Interessant genoeg denk ik dat je goed bent in het maken van spaghetti Bolognese,” vertelde ze Skarsgard tijdens een Periscope-interview met fans. “En ik ben goed in het eten van spaghetti Bolognese, we zijn een soort van match in de hemel.”

Margot Robbie and Alexander Skarsgard

Mike Marsland

Alleen omdat ze een match gemaakt in de hemel zijn, betekent niet dat Skarsgard zijn hoede moet laten. Op de vraag wie het langst zou overleven op een verlaten eiland, wordt Robbie meedogenloos.

“Ik zou hem opeten,” grapt ze. “Ik zou wachten tot hij zich zou omdraaien, en dan zou ik hem met een kokosnoot over het hoofd slaan en zou ik maandenlang eten hebben.”

De bottom line: kom niet tussen Robbie en haar eten. Sterren – ze zijn net zoals wij!

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

79 − = 76