Is Little Debbie het wegwerken van een van deze klassieke snacks?

Het seizoen van Christmas Tree Cakes is misschien net begonnen, maar fans van die en drie andere populaire Little Debbie-snacks kunnen een grote teleurstelling krijgen volgens een van de meest recente tweets van het merk. Op woensdag tweette Little Debbie een fotocollage van vier van haar populaire snacks – Christmas Tree Cakes, Oatmeal Creme Pies, Honey Buns en Nutty Buddy – en het bijschrift: “Men moet voor altijd …” suggereren dat niet alleen kan het bedrijf een van de producten uit de selectie halen, maar ze laten de moeilijke beslissing over aan de klanten.

Maar wacht even. Voordat we allemaal in paniek raken, is het heel goed mogelijk dat Little Debbie niet echt van plan is om van een van de vier fanfavorieten af ​​te komen, maar ons eerder te trollen. De geposte foto maakt deel uit van een grotere #OneGottaG-trend die plaatsvindt op Facebook en Twitter, waarbij gebruikers vier mensen, plaatsen of dingen bij elkaar plaatsen en in principe aan hun volgers vragen welke van die dingen ze comfortabel zouden vinden als ze nooit zouden zien of opnieuw zouden beleven er naar toe. Hoe het ook zij, fans waren erg snel om hun mening te geven – en velen leken het ermee eens te zijn dat, als er iets op het hakblok moet staan, het het Honingbroodje is.

Anderen wilden geen van de snacks zien verdwijnen.

Nogmaals, het is niet duidelijk of Little Debbie eigenlijk van plan is om van deze dingen af ​​te komen, maar als de resultaten van deze Twitter-enquête iets betekenen, hebben fans van de Honey Bun misschien geen geluk.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.

Добавить комментарий

*

98 − 95 =