Is dit restaurant de nieuwe cheesecake-fabriek?

Zelfs als je niet in New York woont, is het moeilijk te beargumenteren dat de cheesecake in New York-stijl niet de koning van alle cheesecakes is. Het is rijk en dicht, romig en toch pittig. Er is een argument om te maken dat er niets beters is dan een dik NY-schijfje met daarop aardbeien of chocoladesaus. Maar een nieuw restaurant is strijden voor de titel van de beste in roomkaas-desserts, een Japanse keten genaamd Uncle Tetsu’s. En het heeft zijn zinnen gezet op de VS..

De Cheesecake van Uncle Tetsu, onderdeel van het moederbedrijf van de moederonderneming van de moederonderneming, opent op 1 maart haar eerste locatie aan de oostkust van Honolulu, Hawaii, met een tweede gepland voor Arcadia, CA later dit jaar. Star-Adverteerder rapporten. En zijn snoep is totaal verschillend van wat je gewend bent. Gemaakt met Japanse boter en Australische roomkaas, zijn de cakes donzig en minder zoet dan hun Amerikaanse tegenhangers. De cheesecakes worden dagelijks in kleine porties gebakken totdat de topjes goudbruin zijn en vervolgens warm-recht uit de oven worden geserveerd! – maar niet voordat ze worden gestempeld met het handelsmerk van het merk..

De website van het bedrijf legt uit dat zijn aanbiddelijke mascotte in animale stijl, Uncle Tetsu, “is een 66-jarige grote reiziger op zoek naar droom, romantiek, heerlijk eten en reizen over de hele wereld!”

beeld
Uncle Tetsu’s Cheesecake

Elke 7-inch cheesecake kost ongeveer $ 10. Maar de bakkerij zal ook andere Aziatisch geïnspireerde gebakken goederen zoals Matcha (Japanse groene thee), cheesecake, citroentaarten en honing Madeleines in de war brengen. En dat is logisch: oom Tetsu’s zijn wereldwijd zo populair geworden dat het al locaties heeft in Canada, Thailand, Singapore, Maleisië, de Filippijnen en Cambodja. En het zal zich in de komende jaren snel uitbreiden naar meer landen. En dat is meer dan de Cheesecake Factory kan zeggen.

Volg Delish op Instagram.