Ik heb geprobeerd elke pizza uit Californië Pizza keuken en dit was de beste

20. California Veggie Pizza

beeld

California Pizza Kitchen

Broccolini doet dat niet bij pizza horen, toch, hier is het. En daarvoor is deze pizza onvergeeflijk.

19. Jamaicaanse Jerk Pizza

beeld

California Pizza Kitchen

Ik ging echt in met hoge verwachtingen voor dit pittige ontmoet zoete ‘za, maar alles wat me achterliet was willen meer. Ik zou de volgende keer meer van de plakkerige, zoete Jamaicaanse saus willen vragen – en verdubbelen.

18. Kaaspizza

beeld

Chelsea Lupkin

Kaaspizza staat altijd voor je klaar. Het is eenvoudig en het is eenvoudig, maar het verdient het niet om hoger op deze lijst te staan. Je komt altijd terug naar deze pizza, maar dat maakt het niet de beste.

17. Pepperoni pizza

beeld

California Pizza Kitchen

Hetzelfde geldt voor pizza met pepperoni. Het is betrouwbaar, het is loyaal, het laat je nooit in de steek – net als Tom Hanks in letterlijk elke film die hij ooit heeft gemaakt. Maar daar heb je niet altijd zin in Wegdoen of Forrest Gump.

16. De Works Pizza

beeld

California Pizza Kitchen

Er is veel gaande hier: pittige Italiaanse worst, pepperoni, champignons, rode uien, groene pepers, olijven. Wanneer een pizza zoveel vetgedrukte smaken heeft, is het moeilijk om er maar één te laten schijnen.

15. Garnaal Scampi Pizza

beeld

California Pizza Kitchen

Ik wilde dit graag hoger scoren, maar ik kan niet tegen je liegen: ik wilde meer garnalen! Postscriptum Ik probeerde dit op bloemkool korst, die zo knapperig is dat je niet eens zou realiseren dat het is gemaakt met groenten.

De citroen-knoflookgarnalen zijn een perfecte combinatie van zoete en toch verse smaken, maar de mozz en Parmabrood maken het zo rijk dat je amper twee plakjes kunt afmaken voordat je erop tikt.

14. Thaise kippizza

beeld

California Pizza Kitchen

Dit was een favoriet bij een informele Instagram-enquête, maar ik ben het niet noodzakelijk eens. Simpel gezegd: pinda saus is een beetje ongebruikelijk op pizza. Ik ben helemaal voor gekke smaken en buig de pizza regels, maar dit was een beetje te buiten mijn comfort zone.

13. Margherita Pizza

beeld

California Pizza Kitchen

Er zijn een aantal Margherita-pizza’s in deze wereld en CPK maakt een geweldige. Je kunt de verse mozzarella en basilicum proeven – en vers is serieus als het gaat om pizza Margherita.

12. Wild Mushroom Pizza

beeld

California Pizza Kitchen

Er staan ​​vier paddenstoelen op deze pizza – geschoren Cremini, Shiitake, Portobello en wit – en ze verdienen allemaal gouden medailles. Je zult deze zeker moeten delen omdat het behoorlijk verdomd rijk is.

11. Mushroom Pepperoni-worst

beeld

California Pizza Kitchen

Dit is een verfijnde versie van The Works Pizza: er zijn geen uien, olijven of pepers om van je smaakpapillen af ​​te komen. Soms eenvoudiger is beter.

10. Geroosterde artisjok + spinazie

beeld

California Pizza Kitchen

Als je houdt van spinazie en artisjokkendip, zul je hier gek van worden, want er is letterlijk een laagje van die dip op deze pizza. Vertrouw me gewoon op deze.

9. Hawaiiaanse pizza

beeld

California Pizza Kitchen

Voordat je je telefoon neemt en uit het raam gooit, moet je me horen. Als iemand die acht jaar in Hawaii woonde en nooit Hawaïaanse pizza had terwijl hij daar woonde, was ik ook sceptisch. Maar de Applewood gerookte ham op deze pizza is dun gesneden als prosciutto, en het is de perfecte balans tussen ananas. Het was zout en zoet, en ik heb er geen spijt van dat ik nog seconden terugga.

8. Pittige Chipotle Kip

beeld

California Pizza Kitchen

Tussen de adobosaus, koriander, poblanos en geroosterde mais, is het onmogelijk om het beste deel van deze pizza te benoemen. Maar als ik moest, het zou de perfect pittige crema dompel saus zijn. Het deed me serieus twijfelen aan mijn liefde voor ranch.

7. Geroosterde knoflookkip

beeld

California Pizza Kitchen

Je ruikt deze pizza voordat hij je op tafel krijgt dankzij de geroosterde knoflook. Deze taart smaakt op de beste manier als comfort; het is letterlijk alsof een pizza je een knuffel geeft. Bovendien kunt u nooit misgaan met gekarameliseerde uien.

6. Tostada Pizza

beeld

California Pizza Kitchen

Tostada-pizza werd letterlijk gemaakt voor de krokante dunne korst van CPK. TBH, de dunne korst is beter dan een harde taco schaal. Soms kunnen comando’s met wilde smaak verschrikkelijk mis gaan, maar de lagen bonen, kaas, sla en ranch zijn zo logisch. (Pro tip: neem twee plakjes tostada-pizza en vouw ze om, beleg ze naar boven en dompel dan in de salsa. Je zult niet teleurgesteld worden.)

5. Siciliaanse pizza

beeld

California Pizza Kitchen

De Siciliaanse pizza is de warmere, koelere versie van The Works en Mushroom Pepperoni Sausage Pizzas. Het heeft drie soorten vlees die perfect bij elkaar passen: Italiaanse worst, pittige Capicola-ham en salami. Top die met mozzarella en Parmezaanse kaas, plus pittige marinara, en je bent praktisch in Sicilië.

4. Vijf kaas + verse tomatenpizza

beeld

California Pizza Kitchen

Ik weet wat je denkt: waarom is TF deze eenvoudige pizza bijna op de eerste plaats? Ik zal je vertellen waarom. Omdat het niet de standaard vier maar vijf kazen heeft die in harmonie werken. (Misschien is dit waar Fifth Harmony naar is vernoemd?) Als je van klassieke kaaspizza houdt, moet je de Five Cheese + Fresh Tomato Pizza in je leven brengen, STAT.

3. De originele BBQ Chicken Pizza

beeld

California Pizza Kitchen

Zie, de pizza die het allemaal voor CPK begon: The OG BBQ Chicken Pizza. Als je ooit voet hebt gezet in een CPK, weet je van deze schoonheid. Het is onverwacht, het is pittig en het is zo indrukwekkend. Sommigen zeggen misschien dat het de BBQ-saus is die het zo verslavend maakt, maar ik verklaar dat het de gerookte Gouda is. Hoe vaak heb je Gouda op een pizza gehad? Er is een reden waarom het al sinds 1985 favoriet is bij fans.

2. California Club Pizza

beeld

California Pizza Kitchen

Als de Cheeseburger Pizza nog op het menu stond, zou het nummer twee zijn – maar het is gestopt, en deze mayo-bedekte ‘za is een goede vervanger. Dat klopt: mayonaise op pizza is geweldig, en het is misschien zelfs beter dan ranch of blauwe kaas dipsaus. Probeer me niet eens op deze te zetten. De gerookte spek, avocado, gegrilde kip, rucola, tomaten en mayonaise maken deze pizza tot een waar juweeltje.

1. Carne Asada Pizza

beeld

California Pizza Kitchen

Het nemen van de nummer 1-plek, nogal onverwacht, is de Carne Asada Pizza. Ik had niet kunnen voorspellen dat dit de pizza zou zijn waarvan ik zes nachten achter elkaar zou dromen, maar dat was het wel. De gemarineerde steak is zo mals, de koriander pesto en vuur geroosterde poblanos zijn frisser dan alles wat je in je gezicht hebt gedaan, en de mozzarella en Monterey jack zijn * kok’s kiss * perfectie. De smaakcombo is zo perfect en uniek dat je hem elke keer opnieuw wilt bestellen.