How to Get your Hands McDonald’s New Fry Forks

Als het gaat om fast-food frites, hebben we allemaal verschillende rituelen. Sommigen geven er de voorkeur aan ze te dompelen in een chocolade van Wendy, Frosty, anderen houden het liever simpel met ketchup-pakketten. Sommigen gaan zoutloos voor gegarandeerde verse piepers, anderen willen dat ze worden gesmoord in kaas. Maar heeft iemand hen ooit in een “frork” gestopt om extra hamburgersaus op te eten? Zeker niet.

In een nieuwe faux infomercial, is McDonald’s een vreemd plastic gebruiksvoorwerp aan het roepen dat het de Frork noemt. Daarin demonstreert de iconische televisieman Anthony Sullivan de ellende van extra ketchup en barbecuesaus die uit je hamburger vallen. Maar, zegt hij, er is een manier om het te redden – met een stuk rood plastic dat is ontworpen om drie frieten te bevatten. Dus je kunt ze dippen?

beeld
youtube / mcdonald’s

Maar zelfs McD’s noemt dit ding “fundamenteel overbodig” en “belachelijk” (en volgt het onmiddellijk op “belachelijk gemakkelijk te gebruiken!” Maar toch), zodat je weet dat ze de grap waarderen. Of, althans, dat ze niet helemaal serieus zijn.

Toch zal de keten deze dingen op vrijdag 5 mei doorgeven (voor drie eenvoudige gratis betalingen!) Bij elke aankoop van zijn nieuwe Big Macs, die zijn gemaakt met pico-guacamole, esdoorn-spek Dijon-mosterd en zoete barbecue spek saus. Of dit een succesvolle promotie van zijn nieuwe burgers zal zijn, staat nog te bezien.

Volg Delish op Instagram.