Hier kun je vandaag GRATIS Friesen scoren

Deze zomer was tot nu toe geweldig voor de foodvakanties. Ik bedoel, onthoud National Donut Day? Of hoe zit het met National Fried Chicken Day? We hebben zelfs een paar weken geleden National Iced Tea Day gehad. Vandaag is het echter de beste culinaire vakantie, want vandaag viert het grootste eten dat er is: frites. Friet, friet, frites – hoe je het ook noemt – hier kun je vandaag GRATIS GRATIS scoren.

Arby’s

Wil je een aantal gratis gekruide frietjes scoren? Koop een Brown Sugar Bacon Sandwich en krijg wat gratis. De bestelling komt ook met een drankje.

BurgerFi

Bij de aankoop van een hotdog of burger krijgt u een gratis frietje. Geen coupon nodig.

Chickie’s en Pete’s

Zin in frietjes op deze nationale feestdag? Ga naar Chickie’s en Pete’s om een ​​bestelling van crabfries voor $ 1 te krijgen en Miller Lite-pitchers zijn $ 5.

McDonald’s

Bestelling met behulp van de app van Mickey D’s en ontvang een gratis bestelling van middelgrote frietjes vanaf nu tot 7 september.

New York Fries

Alle leden van het ~ exclusive ~ Fry Society loyaliteitsprogramma komen in aanmerking voor een gratis kleine bestelling van friet vandaag tot en met 22 juli.

Wienerschniztel

Download deze kortingsbon en ontvang $ 1 korting op chili friet voor de hele maand juli.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish-app vandaag nog.

Добавить комментарий

*

− 1 = 3