Hier is waar je de Ramen-onesie kunt vinden Chrissy Teigen gekleed Luna In

Het is moeilijk om Cup Of Noodles niet te zien zonder direct terug te flitsen naar lange avonden op de universiteit, te proppen voor finales in je studentenkamer – of ze na schooltijd te maken, omdat ze het enige zijn dat je vol vertrouwen kunt microgolven zonder het huis te verbranden. In de loop van de jaren is je gehemelte voorbij die piepschuimkoppen met zoute, instant ramen gekomen, maar om een ​​of andere reden zijn we nog steeds dol op ze. Blijkbaar delen Chrissy Teigen en haar dochter Luna het sentiment.

Bekijk dit bericht op Instagram

schattige noedels

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

KOOP HET NU: Cute Noodles Onesie and Hat, $ 49; etsy.com

Teigen heeft deze foto van Luna op Instagram gedeeld met een Cup Of Noodles-onesie, die de post ‘cute noodles’ ondertiteld. Het is veilig om te zeggen dat Luna Legend kan putten uit zowat elke outfit (inclusief een avocado badpak), maar deze heeft ons in het bijzonder doen afvragen waar we een van onze eigen kunnen bestellen.

Pogingen om een ​​volwassen versie te vinden mislukten, maar we hebben ontdekt waar je de nostalgische look voor de kleine in je leven kunt kopen (met maten van 6 maanden tot 6 T). Ze zijn beschikbaar op Etsy via BuzzBearStudio, en je kunt zelfs een bijpassende noodle-hoed van ramen maken, gemaakt van garen.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.

Добавить комментарий

*

− 7 = 1