Hier is hoe je gratis McDonald’s For Life wint

Bill Gates is misschien al een van de rijkste mensen ter wereld, maar de oprichter van Microsoft geniet ook van een extraatje waar de meeste mensen niets van weten. Als de houder van een McGold kaart van McDonald’s, kan Gates gratis McDonald’s ontvangen van alle locaties van het restaurant wereldwijd. (Ook al kan hij zich alle grote Macs in de wereld in zijn eentje absoluut veroorloven.)

De filantroop Larry Crandell had ook een onbeperkte kaart, en terwijl andere beroemdheden zoals Warren Buffet en Rob Lowe hebben gesproken over het bezit van een gouden Kaart, hun kaarten werden alleen op bepaalde locaties geaccepteerd en Lowe’s kaart was slechts een jaar lang goed.

Voor ons normale mensen is er vrijwel geen manier om een ​​gouden kaart te krijgen – tenzij je een held bent zoals Charles Ramsey, die in 2013 heeft geholpen met het redden van drie ontvoerde vrouwen en een jaar lang gratis McDonald’s kreeg van het bedrijf en onbeperkte hamburgers voor leven door 14 lokale restaurants. Maar zoals McDonald’s net heeft aangekondigd, zal de keten voor het eerst willekeurig een McGold-kaart weggeven.

beeld

McDonald’s

Om kans te maken op het winnen van de McGold Card en gratis McDonald’s voor het leven, moeten klanten in de VS de McDonald’s-app downloaden en vervolgens een bestelling plaatsen via Mobile Order & Pay, elk moment van 10 augustus tot en met 24 augustus. plaats is een toegang tot de wedstrijd, met een limiet van één inzending per dag.

De winnaar wint een gloednieuwe, eerste-en-maar-van-zijn-soort mobiele McGold-kaart in de vorm van een 24-karaats vergulde telefoonhoes geëtst met hun naam, waardoor hun lidmaatschap wordt vermeld in de exclusieve club van McGold Card eigenaren. En dan kom je de McNuggets tegen. Neem dat, Bill Gates.

beeld
Con Poulos

BESTEL NU VOORAF Delish Cookbook, booksamillion.com

Добавить комментарий

*

+ 82 = 91