Hey, 90s Kids: General Mills heeft een Count Chocula-kaartspel gemaakt

Weet je nog dat je door het gangpad van het graan liep en de arme volwassene waar je mee zat om de meest suikerachtige, chocolade-granen in de schappen smeekte? Ja, ik ook. Graaf Chocula was altijd een koploper. Chocolade ontbijtgranen met marshmallows is een acht-jarig ontbijt met kampioenen.

Of je nu een chocoladevuist als ik was of liever een andere monsterras van General Mills, je zult t-h-r-i-l-l-e-d zijn om te weten dat de gezichten van onze favoriete graangewassen uit de kindertijd terugkomen – in kaartspelvorm!

Monster Crunch! The Breakfast Battle Game laat twee tot vijf spelers hun favoriete Monster Cereal-personage kiezen en vecht om te zien wie de meeste granen kan “eten”, aldus Big G Creative, de uitgever van het spel. Je kunt kiezen tussen Boo Berry, Count Chocula, Fruit Brute, Fruity Yummy Mummy en Franken Berry. Big G Creative beschrijft Monster Crunch! als een “snel spel van geluk en strategie” waarbij elke speler zoveel mogelijk “graankaarten” verzamelt in hun “bowls” als mogelijk.

beeld

Doelwit

Elk personage heeft natuurlijk speciale krachten, die u een voordeel geven om “u te helpen de meeste granen op te slokken”. De game wordt aanbevolen voor kinderen van 9 jaar en ouder, dus je kunt je favoriete kleine monster onderwerpen aan een jeugdnostalgie! Het duurt slechts 20 minuten om te spelen, wat (hopelijk) kort genoeg is om de aandacht te houden van door technologie geobsedeerde kinderen.

Het is ongeveer 10 jaar geleden dat de Monster Cereals het hele jaar door beschikbaar waren, per Drukte. In plaats daarvan zijn ze seizoensgebonden items die beschikbaar zijn rond Halloween en vaak exclusief voor Target. Monster Crunch! zal ook exclusief beschikbaar zijn op Target en target.com.

De game staat vanaf 26 augustus in de schappen bij Target en is iets vroeger beschikbaar op target.com. Voor $ 19,99 is het spel van jou. Ik weet niets van jou, maar Im opgewonden om gekruide appelmoes te zitten, mijn Monster te plukken en herinnerd te worden aan de ochtenden die begonnen met een kom Franken Berry verdronken in 2% melk. TBT!

beeld
Con Poulos

BESTEL NU VOORAF Delish Cookbook, indiebound.org