Het totaal nieuwe paasaroma van M & M is hier – en het is gestoord

Op het eerste gezicht kan M & M’s nieuwste limited-edition smaak ervoor zorgen dat je je hoofd krabt. Pasen … Sundae. Omdat niets je doet denken aan de vakantie zoals een schaal vol ijs en hete fudge.

En dan raakt het je: Easter Sundae. Paaszondag. We zien wat je daar hebt gedaan, M & M’s. Het is het soort woordspeling die Phil Dunphy en Danny Tanner trots maken. Het soort dat je zou verwachten als de clou van een grap op het einde van een popsicle-stok of taffy-omhulsel, niet de naam van een nieuwe smaak, maar hier is het.

De pastelkleurige, met snoepjes omhulde lekkernijen hebben een “wit centrum omgeven door melkchocolade”. Hoewel de zak niet specificeert wat het betekent met “wit”, kunnen we alleen aannemen dat het witte chocolade smaakt, maar niet helemaal voldoet aan de FDA-normen voor wat kan worden beschouwd als witte chocolade. Aan de andere kant kan het ook een meer vanille- of slagroomachtige smaak hebben, om het die “ijscoupe” -smaak te geven.

Je kunt de M & M’s alleen bij Walmart vinden en ze moeten nu in de winkel verschijnen. M & M’s limited-edition lentesmaak, Strawberry Shortcake, is alleen verkrijgbaar bij Target.

Geen van beide lijkt misschien met Pasen, maar het is beter dan de meer voor de hand liggende alternatieven: paashaas (ooh, gamey!), Honing-gebakken ham (vlezig!), Gekookte eieren (nee … gewoon nee). Als de goede mensen bij M & M echter op zoek zijn naar suggesties voor 2017, is misschien een samenwerking met Peeps in orde. Of Cadbury. Creme Egg M & M’s kan behoorlijk spectaculair zijn. Ik bedoel maar’.

Volg Delish op Instagram.