Het originele Taco Bell-menu is opgedoken en het is een lange weg afgelegd

De quesalupa is misschien wel een van de beste dingen die in een tijdje met het Taco Bell-menu kunnen gebeuren, wat logisch is, omdat we er drie jaar op hebben gewacht. Maar terwijl de toevoeging van het nieuwe product, in al zijn peper-en-klare cheesy goedheid, ons heeft doen afvragen waarom we dit niet eerder hadden, helpt een blik op het originele Taco Bell-menu dingen in perspectief te plaatsen en ons eraan te herinneren hoe gelukkig dat we bij onze taco’s zijn geweest.

Een archieffoto die online is opgedoken en die ons meeneemt naar de eerste Taco Bell-franchise, gerund door de gepensioneerde L.A.-politieman Kermit Becky. De foto, die op The Huffington Post verscheen, biedt een blik op de vroegste items van het Taco Bell-menu zes van hen (vijf, als u in aanmerking neemt dat de burrito twee keer voorkomt, mogelijk vanwege verschillende sauzen, volgens het artikel).

origineel Taco Bell Menu
De Huffington Post

Het menu van 1965 bevatte niets anders dan de basis: burrito’s, taco’s, frijoles, tostados en chilohamburger. Ondertussen zijn we hier aan het proberen om te beslissen of het vandaag een Cool Ranch Doritos Locos Taco-dag of een Double Decker Taco Supreme-dag is.

Hoewel het scala aan opties niet zo uitgebreid was als nu, hebben Taco Bell-klanten in de jaren 60 wel een voordeel, we zijn een beetje jaloers op: 19 cent-cheques. Omdat elk item op het menu minder dan een kwart kost, hoef je niet echt te klagen.

En toch denken we nog steeds dat we onze quesalupa’s het liefst over een 19-cent maaltijd geven, zelfs als iedereen ons maar liefst $ 2,99 terugbrengt.

Volg Delish op Instagram.