Het ontbijt met 3 ingrediënten dat ervoor zorgt dat Khloe Kardashian er gek uit blijft zien

Het is niet altijd gemakkelijk om ervoor te zorgen dat je de dag begint met een gezond en voedzaam ontbijt, maar Khloe Kardashian probeert het ons allemaal gemakkelijker te maken door wat tips te geven over hoe ze de belangrijkste maaltijd van de dag aanpakt. De 33-jarige realityster nam haar website, Khloe With a K, mee om een ​​paar snelle ontbijtrecepten te onthullen die ze regelmatig maakt om in vorm te blijven.

“We weten allemaal dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, maar dat betekent niet dat het zo veel voorbereidend werk moet zijn”, schrijft ze in de post. “Ik vind het leuk om iets snel en gemakkelijk te maken, maar zit boordevol vitaminen en eiwitten om mijn trainingen in de vroege ochtend van kracht te maken.”

Het eerste recept dat ze deelt, is een spinazie en paprika omelet die ze in 3 tot 5 minuten kan opwarmen door simpelweg haar groenten eerst te sauteren en kort daarna de geklopte eieren (of eiwitten) toe te voegen.

“Zodra de bovenkant van de eieren gaar is, voeg je je paprika en spinazie mengsel terug aan de ene kant van de pan en vouw je de eieren om, waardoor een klein zakje ontstaat,” schrijft ze.

Haar volgende twee ontbijt-go-tos zijn yoghurt parfaits en bananentoost met amandelboter, en ze hebben allebei weinig tot geen koken nodig, omdat ze meer gaan over de producten die je in hen wilt opnemen dan wat dan ook. Voor yoghurt-parfaits gebruikt Khloe graag Griekse yoghurt voor het eiwit en voor antioxidanten rijke bessen zoals aardbeien, bramen en frambozen. Voor zover het de bananentoost betreft, is haar favoriete merk amandelboter Justin’s Vanilla.

Dus daar heb je het. Khloe’s favoriete supereenvoudig te maken, gezond ontbijt dat je tot diep in de lunch tevreden houdt.

PIN HET VOOR LATER:

beeld

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.

Добавить комментарий

*

2 + 1 =