Hello Kitty’s First U.S. Café is Open For Business

UPDATE: 15 juli 2016 om 17:25 uur

Het langverwachte Hello Kitty Café is eindelijk in de lucht en serveert klanten snoep en drankjes uit een felroze verzendcontainer bij Irvine Spectrum’s Big Wheel Court in Orange County, Californië. Het decor is schattig, zoals verwacht, met een roze en witte luifel, Sanrio-afbeeldingen op de muren en een neonbord met het schattige personage dat we liefhebben, dat bovenop zit.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hallo #SouthernCalifornia! De #HelloKittyCafe pop-upcontainer zal onze grote opening hebben op vrijdag 15 juli met vieringen die doorgaan in het weekend tot en met zondag 17 juli! Kom elke dag terug om een ​​voorproefje te krijgen van de supercute en lekkere broodjes en drankjes die we serveren! Tot ziens!

Een bericht gedeeld door Hello Kitty Cafe Truck (@hellokittycafetruck) op

Het café is een pop-up die nog een heel jaar in het winkelcentrum zal blijven, maar we kunnen nu al zeggen dat het tot nader order verpakt zal zijn – sinds de opening van vanochtend heeft het café aangekondigd dat het de capaciteit heeft bereikt, de lijn sluitend voor de dag. Zorg ervoor dat je vroeg in de rij staat!

[instagram]

Bekijk dit bericht op Instagram

We hebben de capaciteit bereikt en sluiten de lijn voor de dag. Bedankt voor uw steun en geduld! Bezoek ons ​​tijdens ons jaarlange verblijf @irvinespectrumcenter. We kijken er naar uit om u te dienen! ��

Een bericht gedeeld door Hello Kitty Cafe Truck (@hellokittycafetruck) op

[/ Instagram]

Eenmaal binnen of op het miniatuurterras, kunnen de gasten genieten van limonade met aardbeimunt of Portola-koffie en chow beneden op snoepjes zoals kleine appeltaarten en aardbei streusel gebak soezen.

[instagram]

Bekijk dit bericht op Instagram

Doof je dorst met een zoet slokje limoen van aardbeimunt bij de #HelloKittyCafe Pop-Up Container! Zo verfrissend! Zorg ervoor dat je ons bezoekt tijdens ons Grand Opening-weekend van vrijdag 15 juli tot en met zondag 17 juli! We zullen dagelijks weggooien, zolang de voorraad strekt, dus mis het niet!

Een bericht gedeeld door Hello Kitty Cafe Truck (@hellokittycafetruck) op

[/ Instagram]

Feestelijke openingsfeesten vinden plaats tot en met zondag 17 juli, maar je kunt het feest het hele jaar door houden door een verjaardagstaart gevuld met een sprankje bedekt met een zoete rode strik op te nemen!

Bekijk dit bericht op Instagram

Vier je speciale dag met een verjaardagscake van @hellokittycafe! Het is super lekker en perfect voor elke zoete gelegenheid. Stop bij de #HelloKittyCafe Pop-Up Container op @irvinespectrumcenter vanaf dit weekend om er een op te halen. Trouwens, onze Grand Opening is van vrijdag 15 juli tot en met zondag 17 juli! Er zijn dagelijkse weggeefacties zolang de voorraad strekt, dus doe mee met het plezier!

Een bericht gedeeld door Hello Kitty Cafe Truck (@hellokittycafetruck) op

ORIGINELE POST: 23 november 2015 om 15.36 uur

Het Hello Kitty-restaurant in Hong Kong voedt de kitty-rage al en het wordt hoog tijd dat de VS op de kar springt. Eens slechts een foodtruck in Zuid-Californië, zal het Hello Kitty Café zijn debuut maken in een tijdelijke verzendcontainer in het Irvine Spectrum Center aan het einde van de maand, de Los Angeles Times rapporten. Gelukkig is het moederbedrijf van Hello Kitty, Sanrio, al van plan om wortels te planten in een meer permanente ruimte aan de westkust – dan hoeven we nooit meer afscheid te nemen van deze schattige desserts met kitty-thema.

Het café serveert niet alleen onweerstaanbare donuts, macarons, minicakes en Hello Kitty-koekjes, maar het biedt ook een dagelijkse theeservice en verkoopt koffie en frisdrank. Hoewel de meeste snoepjes zullen worden geïnspireerd door de strik-dragende cartoonkat, kun je erop vertrouwen dat je select snoep kunt vinden met andere favoriete fans, zoals My Melody, Keroppi, Little Twin Stars en Chococat.

Totdat het café opengaat, kun je veel van dezelfde lekkernijen vinden, evenals koekjes sets, t-shirts en mokken, bij de Hello Kitty Café Truck, die Californië doorkruist.

We hebben maar een paar onbeantwoorde vragen: wanneer krijgen we wat actie van Hello Kitty aan de oostkust? En nog belangrijker, waarom is Hello Kitty eigenlijk geen kat?

Volg Delish op Instagram.