Halloween Lunchables zijn er om onze kinderdromen waar te maken

Naarmate Halloween dichterbij komt, staan ​​snoep, pompoenen en appelcider aan de top. En terwijl we nog steeds van plan zijn alle Halloween-snoepjes op te eten, kunnen we dit weekend onze handen krijgen (samen met een paar kopjes oogstpunch), we hopen dat deze Halloween-lunchables verschijnen in onze trick-or-treat tassen ook.

De speciale-editie snack packs zijn verkocht rond Halloween voor de laatste paar jaar, en food blogger The Junk Food Aisle zag ze eerder deze maand bij Fred Meyer en Giant. Commenters zeiden dat ze ook de snacks bij Kroger en Walmart hebben gezien.

Bekijk dit bericht op Instagram

Lunchables Dirt Cake, Cookie Dunks en S’mores Dippers! Gevonden bij: Fred Meyer, Giant #thejunkfoodaisle

Een bericht gedeeld door TheJunkFoodAisle.com (@thejunkfoodaisle) op

De drie smaken spelen een aantal van onze favoriete jeugdtraktaties af, met de Cookie Dunks die ons herinneren aan Dunkaroos en de Dirt Cake-smaak, in feite een draagbare versie van de klassieke vuilbeker van TGI Fridays. De S’mores Dippers zijn vrij vanzelfsprekend, met Honey Graham sticks, minichocolade en marshmallow creme.

Hoewel de smaken niet seizoensgebonden zijn, is de coole verpakking – deze zijn goed versierd met vampiers, mummies en een Frankenstein-zombie. Je moet misschien een beetje (heksen) jagen, maar ze moeten bij Halloween in bepaalde supermarkten zijn.

GERELATEERDE VIDEO:

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.