Häagen-Dazs ‘New Scoop Shop Flavours Sound GEWELDIG

Häagen-Dazs is het dessert dat je koopt als je dik, romig, eerlijk-tot-lekker ijs wilt. Niet de gezonde dingen, niet fro-yo, gewoon een goede ouderwetse schep gevuld met wervelingen van nog meer zoete goedheid. Dus we zijn blij te kunnen melden dat de twee nieuwe smaken in de winkel van het ijsbedrijf even toegeeflijk zijn als altijd.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een rijke selectie uit onze decadente collectie maakt deze shake zo veel meer toegeeflijk. Bezoek een Häagen-Dazs-winkel om zelf een banaan-pindakaas-chipshake te proberen!

Een bericht gedeeld door Häagen-Dazs Ice Cream (@haagendazs_us) op

Banaan Pindakaas Chip en zeezout Karameltruffel zijn de nieuwste smaken om toe te treden tot de schepwinkel van Häagen-Dazs. Ze zijn al in supermarkten (Banana PB werd gelanceerd in juni en Sea Salt Caramel terug in 2017), maar voor die keren dat je jezelf niet vertrouwt met een hele pint in je vriezer, kun je nu gewoon een enkele lepel krijgen- of ijscoupe, als dat meer jouw stijl is.

Bekijk dit bericht op Instagram

Heb je Banana Peanut Butter Chip of Sea Salt Caramel Truffle geprobeerd als een shake? Bezoek vandaag nog uw lokale Häagen-Dazs-winkel en ontdek uw nieuwe favoriete verwennerij.

Een bericht gedeeld door Häagen-Dazs Ice Cream (@haagendazs_us) op

Instagram van Häagen-Dazs promoot ook de smaken als milkshakes, en door het uiterlijk ervan komen ze vol met slagroom en chocoladeschilfers of karamelsaus. Per a Delish editor, de fruitige smaak smaakt net zoals een banaan gedrenkt in pindakaas, a.k.a. de beste snack. Ondertussen is de smaak van zeezout karamel gevuld met fudge truffelstukjes. Probeer ze voor jezelf om te zien!


Добавить комментарий

*

35 − = 25