Häagen-Dazs heeft een hele lijn van Boozy Ice Cream

Terwijl iedereen druk is opgetogen over Prosecco pops en mimosa drijft (ook Verrukkelijke koffie), Heenagen-Dazs Canada liet terloops een hele rij booze ijsaroma’s vallen.

Vijf met alcohol gevulde smaken zijn verkrijgbaar bij Walmart-locaties in heel Canada, en ze klinken allemaal behoorlijk verbluffend. Er is Rum Vanilla Caramel Blondie, Whiskey Chocolate Truffle, Irish Cream Coffee & Biscotti, Vodka Key Lime Pie en Rum Ginger Cookie.

Bekijk dit bericht op Instagram

Mis NEW Häagen-Dazs SPIRITS niet – buitengewone combinaties van decadente desserts en premium sterke drank.

Een bericht gedeeld door Häagen-Dazs Canada (@haagendazsca) op

Hoewel deze ijsjes je niet alleen dronken zullen krijgen (volgens Nestle is het alcoholgehalte niet hoger dan 1 procent), is er geen reden waarom je ze niet in een booze milkshake kunt gebruiken. Voor wat het waard is, zijn ze gemaakt met 100% Canadese zuivelproducten, dus je ondersteunt ook Justin Trudeau terwijl je je te buiten gaat. Win win.

De Spirits-collectie is nog niet in de Verenigde Staten gespot, maar omdat het zo’n mainstream-merk is (en mensen lijken van het product te houden), zouden we niet verbaasd zijn als Heenagen-Dazs lanceerde hier ook de smaken.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app vandaag.

Добавить комментарий

*

28 − = 20