Guy Fieri opent een Chicken Tender Restaurant in Disney World

Guy Fieri is een bewezen hamburgerman, maar hij steekt zijn teen in de malse wateren van de kip – en dat doet hij op de gelukkigste plek op aarde. Afgelopen woensdag heeft Disney World plannen aangekondigd om Chicken Guy te openen in Disney Springs, vlak naast Planet Hollywood. Het is de eerste van wat Guy en restauranteur Robert Earl hopen een landelijke keten van kippentenders te zijn.

Bezoekers van het restaurant kunnen gegrilde of gefrituurde kip op drie manieren bestellen: op zichzelf, in een sandwich of op een salade, zoals een Chopped Chicken Caesar Salad of Southwest Sweet Corn. De hoofdattractie is echter: meer dan 20 sausopties, beschikbaar aan het loket en via een sausenslinger wiens taak het is om met een holster van specerijen op zijn middel door het restaurant te dwalen. Het is het spul van Flavortown-dromen.

beeld

Walt Disney World

Afgezien van kip, is er een Big Bite B.L.A.T. sandwich – gerookte spek, sla, avocado, tomaat en karnemelk ranch saus – en desserts, waaronder de Triple Double Mint en Cinnamon Apple ijscoupes.

In de typische Guy-stijl verwacht je vuistbobbels op de weg naar binnen en een levensgrote Guy selfie-muur om foto’s tegen te maken. Disney heeft nog geen officiële openingsdatum aangekondigd, maar die is in augustus al enige tijd online.

[Ed. Opmerking: in een eerdere versie van dit artikel stond dat alle menu-items minder dan $ 7 waren. Disney heeft sindsdien die verklaring geredigeerd en geeft momenteel geen prijsinformatie uit.]

beeld
Con Poulos

BESTEL NU VOORAF Delish Cookbook, booksamillion.com

Добавить комментарий

*

7 + 3 =