Guy Fieri heeft grote plannen voor zijn nieuwe restaurant, Chicken Guy

Chicken tenders, Disney World en Guy Fieri: Zelfs Guy weet dat het de ‘perfecte storm’ is, zoals hij het noemde een paar uur na de grote opening in Disney Springs deze week. Honderden fans kwamen naar buiten om de opening van het kip-tenders-en-saus-restaurant te vieren naast Guy, restauranteur Robert Earl, the Chicken Guy! team, en op ware Disney-wijze, chef-kok Mickey Mouse.

beeld

Phelan Ebenhack

Het was een liefdesarbeid, en ondanks het vrij eenvoudige menu duurde het enige tijd om tot bloei te komen. “Ik heb in mijn carrière 100-plus-restau- rants geopend,” vertelde Guy Delish via de telefoon. “Deze nam waarschijnlijk het langste om van ontwerp of idee naar de realiteit te komen.”

Riep het vlaggenschip Chicken Guy! locatie, het is duidelijk dat dit ding benen heeft. Als ik Guy vraag of hij van plan is om meer te openen, is het niet zozeer een zo maar als een wanneer. “We zitten hier elke dag te praten,” zegt hij. “Kip is zo universeel, voor mij is dit zo’n mooi, universeel concept dat ik echt denk dat we een behoorlijke expansie verwachten aan onze horizon.”

beeld

Phelan Ebenhack

Hij weet wat je denkt: “Veel mensen zullen zeggen dat het gewoon een tedere kip is, waar word je zo enthousiast van, maar het is een kip die nooit bevroren is, gemaakt van huis, antibioticavrij en betaalbaar.” Plus, er zijn 22 sauzen en een gecertificeerde saus slinger zwervende het restaurant, dus zoals de meeste dingen Guy, het is ook echt leuk.


beeld
Con Poulos

BESTEL NU VOORAF Delish Cookbook, booksamillion.com