Fans roepen de “dubbele” Chalupa A Ripoff van Taco Bell

Toen Taco Bell het debuut van zijn nieuwe oversized Double Chalupa aankondigde met het dubbele van de vlezige vullingen, genereerde de keten een krankzinnige hoeveelheid hype onder fans. Ik bedoel, kijk eens naar de faux magazine cover van het merk dat voor dit ding is gemaakt:

Bekijk dit bericht op Instagram

Een draai aan een klassieker. Zeg hallo tegen de nieuwe #DoubleChalupa.

Een bericht gedeeld door Taco Bell (@tacobell)

In alle eerlijkheid ziet de dubbelgevulde gefrituurde tortilla er best geweldig uit, zo niet een beetje overdreven. Het probleem is dat mensen niet krijgen wat ze zijn beloofd – dat wil zeggen dat het Tex-Mex-restaurant blijkbaar niet twee keer zo veel vlees en toppings levert, als het gaat om reclame. Terwijl het merk de dubbele Chalupa als klikkend op 9 ons prijst en foto’s weergeven dat het barst van de naden, is de realiteit voor sommige klanten veel minder opwindend.

Fans hebben genomen – waar anders? – Twitter om hun ontevredenheid te uiten over het nieuwe menu-item.

Taco Bell heeft gereageerd op de meeste van deze klachten op het sociale mediaplatform en zei dingen als “laten we dat opnieuw maken” of “dat is niet OK, laten we het goedmaken” en de gebruiker vragen om een ​​direct bericht te sturen.

Zoals Business insider tamelijk veel notities, een reusachtige schaal maakt het moeilijker voor klanten om meer vlees te zien, zelfs als werknemers het eigenlijk vullen met tweemaal zoveel rundvlees of kip.

Het bedrijf legde aan de site uit dat “ons Customer Care-team contact heeft gehad met onze fans om ervoor te zorgen dat zij de best mogelijke Double Chalupa-ervaring hebben, en we verbinden ons met onze restaurantteams om ervoor te zorgen dat onze klanten Double Chalupas ontvangen die hun verwachtingen overtreffen. “

Volg Delish op Instagram.