EXCLUSIEF: je kunt nu Tic Tac Gum krijgen

Tic Tac heeft zojuist een hele nieuwe productlijn aangekondigd, en het is er een die zo logisch is dat je je moet afvragen waarom het niet eerder is gebeurd: Tic Tac Gum. Ja, die plastic rechthoeken vol met vier-calorieën pepermuntjes komen nu in een textuur-veranderende variëteit, waar ze beginnen zoals het snoep dat je al jaren kent, alleen om te verzachten tot kauwgom in plaats van uit elkaar te barsten en op te lossen terwijl je kauwt.

Gezien het feit dat Chiclets, Eclipse en Dentyne al bestaan, is het logisch dat Tic Tac zich ook in het kauwgom-met-een-crunchy-coatinggebied begeeft.

Tic Tac Gum

Tic Tac

Tic Tac’s lancering met drie smaken: Freshmint, Spearmint, en – als je de voorkeur geeft aan zomerse, tropische smaken tot sinusheldere frisheid – Cool Watermelon. Voordat je je dichtstbijzijnde Walmart of 7-Eleven bestormt, weet je dat dit nieuws een oefening in geduld is: alle drie de smaken zullen pas in januari 2018 in winkels slaan. Om het nieuws aan te kondigen, creëerde het merk een enorme Rube Goldberg-esque ding, met behulp van 7.000 packs van Tic Tacs:

Добавить комментарий

*

5 + 5 =