EXCLUSIEF: Als je van suikerspindruiven houdt, moet je Rock-It-druiven proberen

Volwassenheid manifesteert zich in vele vormen, maar een grote interesse in druiven is een van de belangrijkste manieren waarop je kunt zien dat je langzaam verandert in je moeder. Als kind was fruit een middel om een ​​doel te bereiken – een gezond tussendoortje dat, eenmaal klaar, kon worden weggespoeld met iets meer zondigs, zoals Chips Ahoy of Dunkaroos. Maar met het ouder worden, is het mogelijk om voldoening te vinden in het productiepad.

beeld

International Fruit Genetics

Druivenfokkers, van nu bekend als goochelaars, werken overuren om bestaande variëteiten te kruisbestuiven om fruit te creëren in de gekste vormen en smaken. Eerst was het Witch Fingers (nu bekend als Teardrops), genoemd naar hun grillig lange en knobbelige silhouetten. Toen kwamen er druiven van Cotton Candy. Mensen hadden meltdowns in supermarkten op zoek naar de groene druif die smaakt naar het carnaval behandelen met een veel lager aantal calorieën. (Voordat u uw autosleutels grijpt, weet dit: u kunt ze alleen in augustus en september vinden.)

beeld

International Fruit Genetics

Nu heeft Walmart uitsluitend iets nieuws in voorraad. Ze heten Rock-It-druiven en ze zijn het geesteskind van International Fruit Genetics, dezelfde mensen achter de Teardrops en Cotton Candy. De term is een voor de hand liggende knipoog naar de langwerpige vorm en het puntige uiteinde van de vrucht, maar de beet is niet zo eenvoudig: ze knarsen als een groene druif maar hebben de zoetheid van een paarse druif. Rock-It-druiven hebben een subtiele smaak, dus je kunt ze poppen als snoep en niet de smaak beu zijn.

Je kunt een pak van twee pond druiven bij Walmart krijgen voor $ 4,48 tot het einde van het seizoen eind december.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.