Er is nog een nieuwe M & M-smaak en je kunt er maar één vinden

M & Ms heeft je obsessie met seizoensgebonden drankjes genomen en loopt met de trend mee, hardcore. Slechts enkele dagen nadat mensen Hot Chocolate M & M’s bij Walmart begonnen te spotten, kwam er een andere drank-geïnspireerde smaak tevoorschijn in Target-winkels: Café Mocha.

Een mokka latte doet je misschien niet denken aan jingle bells en Ugly Sweater-feestjes, maar geef het toe-niets helpt je door een Black Friday elbowing vreemden weg van Doorbuster-special immersion blenders en 5-voor-1-packs van Pyjama Jeans helemaal zoals een cacao-geïnfundeerd brouwsel.

Deze M & M’s geven je geen cafeïne boost, maar ze hebben wel een sterke koffiesmaak doordrenkt met de melkchocolade die opmerkelijk smaakt als het eigenlijke drankje. Ze hebben de klassieke rode en groene snoeplaag die je normaal gesproken associeert met de vakantie, maar ze zijn groter en meer bolvormig dan gewone M & M’s, zoals de pindakaas of krakelingrassen.

Wat Cafe Mocha M&Ms Look Like

Candace Braun Davison

Hoewel elke Café Mocha M & M groter is, zijn de pakketten kleiner – elke zak is 8 ons, in plaats van de typische 9,9- tot 11,4-ounce exemplaren worden de permanente smaken (denk gewoon, pinda, donkere chocolade) verkocht. De prijs echter , is een beetje hoger; elk pakket Café Mocha-snoepjes verkoopt voor $ 3,49 per zak, tegenover $ 2,99- $ 3,19 voor de anderen.

cafe Mocha M&Ms

Candace Braun Davison

Je kunt deze M & M’s tot en met december alleen in Target vinden, dus als je je drankje in snoepvorm graag wilt proberen, moet je vóór het einde van het jaar in de Bullseye-winkel zijn..

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

48 − = 38