Er is een Tequila-trein en we gaan

Napa Valley Wine Tours, net aangekondigd dat ze een hele nieuwe shtick op zich nemen: de Tequila-trein. Nu is er geen verkeerde manier om de tequila te verslaan, en laat ons je fantasie niet beperken, maar cruisen langs de vergezichten van Napa Valley met een glas van de goede dingen in de hand klinkt als de beste dag ooit.

U hebt waarschijnlijk wel gehoord van de beroemde wijntrein van het bedrijf, die vino-liefhebbende passagiers naar beroemde wijnhuizen in Noord-Californië brengt. Deze is vergelijkbaar, behalve dat tequila FLOWEND is. Tijdens de drie uur durende rit, gasten in de trein zal deelnemen aan een Casa Dragones-tequila-proeverij en een kenmerkende cocktail krijgen.

Passagiers zullen ook genieten van een gastronomisch viergangendiner. En als dat de deal voor jou niet heeft afgesloten, zal er ook een Flamenco-gitarist zijn om je te sereneren. Gasten van de Wine Train hebben hun stijlvolle reizen gepost op Instagram, wat een perfecte plaag is om het allemaal met tequila te bedenken.

Bekijk dit bericht op Instagram

#NapaVallyWineTrain: goddelijke @winetrain #NapaValley #Napa

Een bericht gedeeld door David Landis (@ davidlandis1) op

Bekijk dit bericht op Instagram

Napa Valley, Californië �� #tbt #napavalley #winetrain #california #audreyhepburn #cosplay #vintage #oneofmyfavorites #ilovemyhubby

Een bericht gedeeld door Melinda Michael Santos (@sassoutda_ass) op

Kaartjes voor het eerste Cinco de Mayo-uitje van de Tequila-trein zijn te koop, maar je moet snel handelen. Als je er niet voor Cinco de Mayo kunt zijn, zweet je het niet. Tequila Train doet ook nog twee evenementen op Nationale Tequila-dag in juli en Dag van de Doden in oktober, als je iets mist. Dit is duidelijk voor de top van de bucketlist – die reis naar Bali zal gewoon moeten wachten.

Volg Delish op Instagram.