Er is een nieuwe True Crime-Themed Wine Club, en je gaat er naar toe

Als je ooit een show hebt gezien tijdens Investigation Discovery, weet je dat een binge-sessie je verbergt onder een deken, en al je deuren wil op slot doen. Tegelijkertijd zijn de shows echter vergelijkbaar met auto-ongelukken – je kunt echt niet wegkijken van de krankzinnige (en echte) misdaadkronieken die op je tv ontrafelen. Soms wordt het zo intens, je hebt een pauze nodig om het einde te bereiken – en soms bevat die pauze een grote slok wijn. ID hoort je … daarom hebben ze een wijnclub voor fans gemaakt.

Dit is het dieptepunt: leden ontvangen elke maand zes flessen wijn. Als je je inschrijft, kost het introductietarief voor de eerste zending slechts $ 49,95 (inclusief verzendkosten). Drie van deze wijnen zijn Discovery ID-thema’s – een Merlot, Sauvignon Blanc en Red Blend – met verbazingwekkende punny namen als: “A Wine to Remember” (een knipoog naar ID’s pre-forensische thriller Een misdaad om te onthouden) of Joe Kenda’s “My, My, My Merlot!”, die een eerbetoon is Homicide Hunter. Als fan wil je deze natuurlijk ook verzamelen. De andere drie flessen zijn internationale wijnen.

beeld

Alexandra Folino / Onderzoeksdetectie

Na de eerste maand daalt de prijs tot $ 89,95, wat nog steeds niet te shabby is voor zes flessen vino. En na elke zending die u ontvangt, kunt u de wijnen beoordelen om te helpen bij het afstemmen van wat u wilt in uw aankomende leveringen.

Dus, zittend voor een marathon van Nightmare Next Door, je zult alle wijn hebben waarvan je zou kunnen dromen als een kruk terwijl je je realiseert dat de wereld een beetje een angstaanjagende plaats is.

Volg Delish op Instagram.