Ember’s nieuwe slimme mok is bijna de helft van de prijs van het origineel

Binnen twee weken na het raken van de schappen van Starbucks was een matzwarte reismok volledig uitverkocht. Het was een geweldig succes – hoewel de beker in kwestie $ 150 kostte – en er zoveel interesse in was dat het merk deze kerstperiode opnieuw verkoopt, samen met een geheel nieuw model dat bijna de helft van de prijs is.

Natuurlijk, matzwarte trending nu, vooral in keukengerei (zie: Chip en Joanna Gaines ‘nieuwe lijn voor Target, Kitchenaid’s limited-edition black tie-standaard mixer, zelfs Ikea’s kasten), maar het was niet de kleur of het ontwerp dat de aandacht van mensen. Embers slimme mok is als het Apple-horloge van tumblers. Het synchroniseert met een app op je telefoon en kan je koffie op de juiste temperatuur houden, tot op de graad nauwkeurig. Het houdt niet alleen dingen urenlang warm; als je java warmheet is, zal het ook snel afkoelen tot je favoriete instelling.

gloeiende sintel mug

Alexa Payesko

KOOP HET NU: Ember Ceramic Mug, $ 80; Ember.com

Het nieuwe model heeft dezelfde technologie, alleen in een keramische mok. In plaats van de draaiende knop aan de onderkant, waarmee je de temperatuur kunt aanpassen, gebruik je de app. U kunt het ook niet uitschakelen of inschakelen: de mok voelt aan wanneer u koffie in de mok giet, wakker wordt en dingen aanpast op de gewenste temperatuur. Wat een tijd om te leven.

gloeiende sintel mug

gloeiende sintel

Dus wat is de deal met de obsessie met een exacte graad? Kon je niet gewoon je koffie in de magnetron zetten als het koud wordt? Is dat echt zo erg??!

Voor java-fanatici is elke graad van belang. “Simpel gezegd beïnvloedt temperatuur de smaak, en onze missie is om mensen in staat te stellen die connectie te ontdekken,” zei oprichter Clay Alexander in een persbericht.

gloeiende sintel Mug

Alexa Payesko

Na het testen van de beker bij verschillende temperaturen, merkten de Delish-redacteurs verschillen in hun koffie – en dat elke persoon zijn brouwsel in verschillende mate leuk vond. Beide mokken hielden de drankjes op de aangegeven temperatuur, hoewel sommigen eerst problemen hadden met Bluetooth-connectiviteit op hun telefoons.

De Ember Ceramic-mok wordt verkocht in Starbucks-winkels en op Ember.com. Je kunt de originele reismok daar ook vinden, evenals op Amazon.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.

Добавить комментарий

*

− 8 = 1