Een voormalig werknemer van McDonald’s lekte slechts de meest walgelijke foto’s uit

Ah, McDonald’s, een plek waar we een hekel aan hebben en een hekel aan houden. Geruchten over valse kip, sirooprijke soda’s en bevroren hamburgers circuleren sinds het begin van de nationale dominantie van de keten in de wereld van fast food en mensen blijven gewoon chownen. Omdat frites.

Voor het grootste deel zijn die geruchten ongegrond, en zelfs als dat niet zo is, is er meestal geen fotoproef. Dat wil zeggen, totdat een voormalige medewerker een deel van de vuile was van het bedrijf op Twitter had uitgezonden na zijn vertrek.

Zie, de zachte serveermachine:

Mickey D’s is altijd de mikpunt van elke fastfood-grap op sociale media. Echter, als een persoon die persoonlijk door een “buiten dienst” zachte serveermachine is bereikt, lijkt de post van de voormalige werknemer een beetje poëtisch..

Bekijk dit bericht op Instagram

Tegen de tijd dat je er bent, is het gebroken �� #WSHH

Een bericht gedeeld door WorldStar Hip Hop // WSHH (@worldstar) op

Maar dat is niet eens de reden dat de meeste machines kapot zijn. Volgens de Twitter-gebruiker (wiens naam wordt weergegeven als Nick), was de machine in deze winkel in goede staat – met al die walgelijke smurrie erin. * Huivert *

Maar daar stopte Nick niet. Na te hebben aangetoond dat het slib afkomstig was van de zachte serveermachine en niet de vetopvang met deze foto…

… hij bleef vertellen wat hij de ‘geheimen’ van McDonald’s noemde. Bevroren rundvleespasteitjes, voorgevormde kipnuggets en perfect vierkante visfilets. “Het is geen verrassing dat het bevroren is, maar deze shit is niet eens echt vlees of vis”, schreef hij.

En later deelde ik enkele van de overbelichte plekken in de keuken.

Maar in plaats van op een hate-trein te stappen na al deze negatieve reacties, gingen mensen naar Twitter om McDonald’s te verdedigen. Logisch, aangezien McFlurries in feite het nationale tijdverdrijf van Amerika zijn.

Deze tweet-storm komt slechts enkele dagen nadat Watchdog, een BBC-consumentenserie, ontdekt fecaal coliform, a.k.een kakbacterie, werd aangetroffen in monsters van het ijs van sommige McDonald’s, Burger King en KFC-restaurants. Is niets heilig?!

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.

Добавить комментарий

*

− 1 = 1