Een Flamin ‘Hot Cheetos-film is officieel aan het gebeuren

Flamin ‘Hot Cheetos zijn een culthit sinds ze zijn gelanceerd in de jaren 90, maar in de laatste paar jaar brachten Instagram en enkele zeer beroemde celebfans hun populariteit naar een heel nieuw niveau. Er was het epische 2014 Halloween-kostuum van Katy Perry, de Flamin ‘Hot Mac en Cheetos van Burger King … zelfs Flamin’ Hot Ice Cream bestaat. Deze chip is ongetwijfeld geliefd. Nu komt het verhaal over hoe het tot stand is gekomen naar bioscopen.

Verscheidenheid onlangs aangekondigd dat Fox Searchlight produceert Flamin ‘Heet, een De oprichter-stijlfilm over de man die de vurige rode chips tot leven heeft gebracht. Het underdog-verhaal lijkt gemaakt voor het grote scherm – Richard Montañez ging van een conciërge in de Frito-Lay-fabriek van Rancho Cucamonga naar Executive Vice President bij PepsiCo na een toeval in de fabriek.

Bekijk dit bericht op Instagram

Winderige stranden & flamin ‘hot cheetos mac + cheese��. . Beach Canteen, @dubaifoodfest 2018�� @rouxdubai is dit jaar in de Beach Canteen en ze brengen enkele eigenzinnige gerechten zoals eenhoorn friet met een truffelmayo, zoete frietjes met marshmallows, ramen sliders, mac & cheese sandwiches, kaneel frosted kip , meringue warme chocolademelk & nog veel meer�� #dubaifoodfest #beachcanteen # beachcanteen2018 #mydubai @mydubai @dubaifoodfest #foodofmumbai #rouxdubai #dff #fomtravel #travelwithfom

Een bericht gedeeld door Saloni Kukreja • Food of Mumbai® (@foodofmumbai) op

Het verhaal gaat als volgt: een groep Cheetos kwam per ongeluk zonder kaas, dus Montañez besloot ze mee naar huis te nemen. Hij bekroonde hen met ingrediënten die typisch op elote te vinden waren, een populair Mexicaans straatvoedsel, en begon zijn creatie te delen.

Zijn familie en medewerkers vonden het zo leuk dat Montañez besloot om contact op te nemen met de president van het bedrijf, die hem een ​​vergadering toestond. Gewapend met een stropdas van $ 3 en een Flamin ‘Hot Cheetos-tas die hij zelf ontwierp, gooide Montañez het product, execs vonden het geweldig, en de rest is geschiedenis.

Details over het project zijn schaars, maar Variety meldde dat het geproduceerd zal worden door DeVon Franklin (die ook aan een project werkt met Dit zijn wij ster Chrissy Metz!) en geschreven door Lewis Colick.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.