Dunkin ‘Donuts verandert zijn hele menu opnieuw voor Valentijnsdag

Dunkin ‘Donuts is nooit te verlegen om het menu te vernieuwen – seizoensgebonden drankjes en donuts komen bijna net zo vaak uit als nieuwe Oreos – maar onlangs zijn ze helemaal uit met vakantie wissels.

Afgelopen oktober heeft DD het volledige menu bijgewerkt om Halloween te vieren, en nu krijgen winkels dezelfde behandeling voor Valentijnsdag. Samen met drie nieuwe donutsmaken, zijn favorieten zoals Boston Kreme (tijdelijk de Boston Dream) en Strawberry Frosted (nu Pretty in Pink) herdoopt met door V-Day geïnspireerde titels.

Veel van deze klassiekers, zoals de Pillow Talk Vanilla Creme-donut en Donut Be Jelly-doughnut, zijn nieuw hartvormig en hebben een rood, wit en roze glazuur, motregen en hagelslag..

beeld

Dunkin Donuts

Liefhebbers van chocolade zullen blij zijn als ze horen dat Dunkin vorig jaar met browniebeslag gevulde donut terugbrengt. Als je een opfrisser nodig hebt, is de Brownie Batter Crumble bedekt met chocoladesuikerglazuur en brownie brokkelt af. De Vanilla Truffle-donut is gevuld met vanillesuikercreme en is nieuw dit jaar en is bedekt met witte suikerglazuur en chocoladekrullen. Beide donuts hebben een natuurlijk hart.

beeld

Dunkin Donuts

Om een ​​dubbele dosis Valentine’s geest te krijgen, is er een aardbei-berijpte, hartvormige Beierse crèmedoughnut genaamd de Cupid’s Choice-doughnut, bedekt met witte en roze hagelslag. Bepaalde winkels nemen een pagina van de Spider Doughnut en verkopen een Lovestruck Doughnut, versierd met een chocolademodderpijl en gegarneerd met een Lovestruck Munchin in het midden van de aardbei-frosted ring donut.

beeld

Dunkin Donuts

De smaken van winterkoffie van Dunkin liggen nog steeds in de winkels met de feestelijke donuts, waaronder de Winter White Chocolate Iced Latte en de Buttery Toffee Nut Hot Coffee. Chocolade geglazuurde munchkins bedekt met witte en roze hagelslag zal ook beschikbaar zijn.

De overname van Valentijnsdag is vanaf maandag in de winkels en zal daar tot februari blijven.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.