Dunkin ‘Donuts’ New Waffle Sandwich zet elk ander ontbijt te schande

We waren extatisch op Leslie Knope-niveau toen we erachter kwamen dat McDonald’s een sandwich met kip en wafels testte omdat wafels de typische ontbijt- en brunchgerecht. En nu viert Dunkin ‘Donuts de nationale wafeldag door een nieuw Belgisch wafelsandwich aan het menu toe te voegen.

beeld
giphy / nbc / parken en recreatie

Gelaagd tussen een paar dikke, knapperige Belgische wafels is kersenhout gerookt spek, ei en Amerikaanse kaas. Kortom, dit klinkt als pure brunchzaligheid. “Met onze nieuwe Belgian Waffle Breakfast Sandwich, zijn we in staat om de smaak van deze traditionele favoriet op elk moment van de dag beschikbaar te maken voor onze gasten,” zei chef-kok Jeff Miller in een persbericht.

Het punt is dat we niet helemaal verrast moeten zijn door deze genialiteit. Dunkin ‘bood in 2009 voor het eerst een wafelsandwich aan en was daarmee de eerste snelbedieningsketen. Het was geen permanent menu-item en maakte een comeback in 2010 en toen nog een opwekking in 2011. Maar dit is de eerste keer dat een wafel in Belgische stijl de sandwich maakt.

Sterker nog, het merk lanceert een wedstrijd genaamd “Savor the Flavour”, waar klanten een virtuele kaart met wafelthema afkrabben voor dagelijkse kansen om Dunkin-prijzen te winnen, zoals een jaar lang gratis broodjesontbijt. De game begint op 24 augustus en loopt tot en met 30 september, dus je hebt meer dan een maand aan kansen om gratis freebies naar huis te nemen.

beeld
giphy / netflix / orange is het nieuwe zwart

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

62 − = 61