Dit zijn de gezondste dingen die je kunt bestellen bij KFC

We weten allemaal dat fast-food spots (en zelfs sommige fast-casual ketenrestaurants) niet de plekken zijn om gezond te eten, maar er zijn slimme keuzes te maken. Hier is wat u zou moeten bestellen als u liever gezondheidsbewust bent bij KFC:

Beste kip: Kentucky Gegrilde kip

Vergeleken met het originele recept van het restaurant, extra knapperige optie en pittig knapperig aanbod, de gegrilde kippenborst ingeklokt met aanzienlijk minder calorieën (180 vs. 390) en slechts 6 gram vet (vergeleken met 23 gram).

beeld

KFC

Beste sandwich: Honey BBQ

Hoewel het is bedekt met honing barbecuesaus en op een zoete Hawaiian Bun, deze sandwich is 370 calorieën, bespaart u 130 calorieën in vergelijking met de originele Sandwich van de Colonel’s (500 calorieën), en bevat slechts 3,5 gram vet (het origineel bevat maar liefst 23 gram ) Hoewel het ongeveer 200 mg meer natrium bevat.

beeld

Beste kant: groene bonen

Met slechts 25 calorieën en nul vet is deze groente veruit de beste voor jou. Maar de maïskolf is een goede tweede met 70 calorieën en 2 gram eiwit. Anders kijk je tussen de 170 tot 300 calorieën per portie koekjes, aardappelpartjes en macaroni en kaas.

beeld

KFC

Beste salade: House Side Salad

Eerlijk gezegd is het een goed gesprek met deze opties. De “zijkant” -grootte is 15 calorieën, maar dat is vóór het aankleden en zonder croutons. Ondertussen is de “zij” -grootte van de caesar salade 40 calorieën voor dressing en croutons. Je beste gok met een salade van volledige grootte is de knapperige Caesar-salade van kip, die 350 calorieën bevat voor dressing en croutons. De slimste keuze voor de dressing is Marzetti Light Italian, die slechts een extra 10 calorieën aan het gerecht toevoegt.

beeld
KFC

PIN HET VOOR LATER:

beeld

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

49 − 39 =