Dit ‘Shark Tank’ Hit Restaurant opent nationale winkels

Goed nieuws voor avocadofans: je hoeft niet langer naar Brooklyn te gaan om de eerste all-avo-lunchplek van het land te ervaren. Avocaderia-oprichter Alessandro Biggi, die vorig jaar zijn post in Brooklyn opende, verscheen op Haaienkooi deze week, en de haaien vonden wat ze zagen.

Biggi bracht twee soorten avocadotoost, een mango-smoothie en veganistische chocolademousse voor de haaien om te proberen. Alle gerechten komen uit het Avocaderia-menu, dat verschillende toasts, kommen, smoothies en desserts heeft, allemaal met ieders favoriete groene fruit.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gewoon bedankt. Je steun en liefde na het uitzenden van de aflevering van de @sharktankabc was ongelooflijk. Onze missie is om een ​​gelukkiger en gezonder leven te leiden en het is geweldig om te zien hoeveel van jullie Avo Lovers al deel uitmaken van deze beweging … en dit is slechts het begin ��������. Postscriptum deze foto is van onze openingsdag door @eatingnyc. #avocaderia #avocado #avocados #healthy #happy #sharktank #shark #abc #tv #show #tankvol #gelukkig #avo #avolove #newyork #newyorkcity #brooklyn

Een bericht gedeeld door Avocaderia �� (@avocaderia) op

Met de afwas hoopte hij de haaien te overtuigen om $ 300.000 in zijn bedrijf te investeren, zodat hij buiten New York verder kan groeien in andere gezondheidsbewuste steden zoals Los Angeles, San Diego en Miami. Het doel is om de komende vijf jaar 20 andere locaties te openen, vertelde hij aan rechters en hij heeft 50 aanvragen voor franchising ontvangen sinds de winkel is geopend.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hey Avo Lovers bekijk onze nieuwe website – avocaderia.com – laten we Guac’n’roll ����. . . . . #avocado #gezond #tasty #goodfood #industrycity #smashedinNYC #avocaderia #avocadotoast #newforkcity #foodie

Een bericht gedeeld door Avocaderia �� (@avocaderia) op

Terwijl gastshaai Rohan Oza voorbij ging, investeerden Mark Cuban en Barbara Corcoran elk $ 200.000 voor een aandeel van 10 procent in het bedrijf. Lijkt erop dat Biggi’s 2018 echt bezig zal zijn!

Ter informatie, om de overwinning te vieren, geeft de online-winkel van Avocaderia klanten 15 procent korting op hun avo swag met de code “SHARK”. Weet je, voor het geval je een t-shirt met een geborduurde avocado nodig hebt.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.