Dit is wat er echt gaat gebeuren op Camp Bacon

Overal waar je kijkt, is er spek: zes centimeter lang op een schaal gestapeld, in broden gekneed, donuts en pecannoten bedekt. En als dat niet jouw snelheid is, kun je altijd graven in het hele geroosterde varken, varkenszwoerd, cracklin ‘, buikspekbroodjes en zelfs gebraden kipbacon.

Dit is Camp Bacon van Zingerman, en de slagaders van niemands mens worden erop voorbereid. Je zou denken dat je, na je dagen omringd te hebben door 150 kilo spek en het nonstop te hebben gegeten, wekenlang niet in de buurt van een strip zou komen. Niet zo. Als het al iets is, kan het je liefde voor het zoute spul versterken.

“Volgend weekend kocht ik, zodra ik opstond, twee pakjes extra dik gesneden spek en ik at het bij elke maaltijd”, zei grafisch redacteur Vineet Sawant. Hij at het recht op, op BLT’s, in spekgebakken rijst, en in poha, een typisch vegetarische Indiase rijstgerecht dat hij vleesetend maakte.

Bekijk dit bericht op Instagram

We houden van tevreden klanten! We houden van Bacon! … vooral als het gepaard gaat met Bottom-Line Change! ������ Van de Gasket Guys in Atlanta: “Niets maakt mensen op een vrijdagochtend beter opgewonden dan de geur van spek wanneer ze op kantoor lopen.In ongeveer 10 minuten wordt die hele teller gevuld met werknemers 2 diep hangende discussies over perfecte hoeveelheid kookspek neemt! Dit wekelijkse evenement begon met een medewerker die initiatief nam en een Bottom-Line Change creëerde, dankzij Timo en Ann die vorig jaar een kickbond-baan trainden. ” #seenandheard #zingermans #campbacon #gaskets #training #bacon #gasketguys #clientconfessions

Een bericht gedeeld door ZingTrain (@zingtrain)

Sawant maakte de bedevaart ongeveer 3.000 mensen maken elk jaar naar Ann Arbor, Michigan, waar ze vijf dagen doorbrengen koken, bakken en obsessief praten over gezouten, gezouten varkensvlees. Het is het soort plek dat Ron Swanson doet trillen van plezier, met demo’s voor koken, bakken en afsnijden, maar ook een spekgerichte straatbeurs, een spekfilmfestival en een Bacon Ball, een etentje dat zich richt op verhalen en maaltijden over vlees delen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Laatste dag van #CampBacon! De Street Fair brengt het spek tot 2. Kom op! We zijn op de Kerrytown Artisan Market! #annarbor

Een bericht gedeeld door de community van Zingerman (@zingermanscommunity)

Na alles te hebben gesampled, waren dit de vijf beste gerechten van Sawant. Zingerman’s heeft de recepten met ons gedeeld, dus je kunt ze ook proberen.

Bacon Pepperbrood

Vlees en aardappelsoorten zullen het verliezen over deze dichte, met aardappel en spek bezaaide traktatie. Stel je voor dat je het gebruikt voor gegrilde kaas. Ontvang het recept hier.

Spek Pepper Bread
Vineet Sawant

Bacon & Apple Donuts

Met zijn esdoornglazuur en stukjes appel en spek gevouwen in het deeg, is deze traktatie een volledig ontbijt dat in een vuistgrote donut is gepropt. Ontvang het recept hier.

De oude strijdbijlcocktail

Ja, zelfs de drankjes bevatten spek, en deze is als een tiki drankje genomen om zijn rokerige, zoute top. Ontvang het recept hier.

Oud Battle Axe Cocktail

Vineet Sawant

Bacon Cheddar Scones

Het heeft alle smaken van een geladen gebakken aardappel in een dessert geschikt voor de koningin. Ontvang het recept hier.

Spek Cheddar Scones
Vineet Sawant

Bacon Pecan Sandies

Chocoladeschilferkoekjes hebben niets te maken met deze hartig-zoete traktatie. Ontvang het recept hier.

Zingerman’s heeft zijn datums voor het kamp van volgend jaar vrijgegeven – 30 mei – 3 juni 2018 – evenals prijzen voor vroege vogels voor alle klassen. (In tegenstelling tot traditionele kampen kun je alles bijwonen of lessen à la carte volgen.) Sommige evenementen zijn gratis, zoals de straatbeurs en Bacon Beautiful Music – waar muzikanten en dichters bacon-y-hits uitvoeren – en gaan helemaal tot $ 295 . De duurste optie is het evenement van vrijdag, de Fresh Taste of Detroit, een middag-tot-9: 30-food tour van de beste (lees: spek-geïnduceerde) eten die Motor City te bieden heeft.

Kamp Bacon

Vineet Sawant

Als je wilt weten of je lichaam vijf dagen non-stop speketende en obsessieve behandeling aankan, ga dan naar Camp Bacon van Zingerman.

PIN HET VOOR LATER:

beeld

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

59 − 56 =