Disney’s New Whipped Pineapple Eclairs Look Soooo Good

Voor degenen onder u die houden van de zoete zoete smaak van ananas, is er een nieuwe traktatie bij Disney Springs in Disney World die u ZEKER wilt proberen. Amorette’s Patisserie, een winkel met allerlei lekkernijen, verkoopt Whipped Pineapple eclairs, volgens Disney Food Blog.

De $ 6 eclair is gevuld met ananascrème, PopSugar merkt op, en bekroond met mousse die blijkbaar smaakt naar Dole Whip (onze favoriet)! Disney Food Blog zegt dat hun “smaak-testers” het ermee eens waren dat de topping “heerlijk” was en smaakte precies zoals de bevroren ananas soft-serve.

Bekijk dit bericht op Instagram

Wat is dit?! Amorette’s Patisserie in Disney Springs heeft onze geliefde Dole Whip veranderd in een Whipped Pineapple Eclair! Ga naar https://wdwnt.news/18080913 of klik op de link in onze bio om onze volledige recensie te bekijken ��. . . . ��: @wdwnt #disney #disneysprings #amorettespatisserie #dessert #eclair #new #disneygram #disneyworld #wdw #waltdisneyworldresort #treatyoself #disneyfood #foodstagram #instafood #foodie #dailydisney #pineapple

Een bericht gedeeld door WDW News Today (@wdwnt)

De eclair is bedekt met een stuk witte chocolade, en het beste deel – een kleine, ananas-vormige macaron! Ik hou van de stijlvolle traktatie, Disney!

PopSugar meldt dat de eclair een seizoensgebonden item is, maar er is geen officiële einddatum. Amorette heeft het verteld PopSugar de Franse favoriet kon het menu eind september verlaten. Ik denk dat het dan tijd is voor een reis naar Disney World!

Eén gebruiker op Instagram zegt dat het dessert een Dole Whip-eclair moet worden genoemd, en het is “zo ongelooflijk als het klinkt!”

Bekijk dit bericht op Instagram

Amorette’s Patisserie in Disney Springs biedt nu Pineapple Whip��Eclairs aan. Het zou eigenlijk een Dole-zweep eclair moeten heten en ja, het is zo ongelooflijk als het klinkt! Disneyland heeft misschien een ananas-donut, maar Walt Disney World heeft een ananas-eclair … en dat vind ik best bijzonder ���� #disneyfood #disneysnacks #eclair #amorettespatisserie #disneysprings #dolewhip #pineapple #waltdisneyworld #disneyfoodie #disneysnacktime #disneydining #disneydiningplan #pineappleeclair #disneyblogger #disneyfoodblog #disneyparks #instadisney #disneygram #disneytreats #disneytravel #disneytravels #disneymagic #disneyismylife #eataroundtheworld #dolynies #dolewhip #adventureland #tropicalfood #disneydessert #disneydesserts #disneyfun

Een bericht gedeeld door Fastpass Shopping (@fastpass_shopping) op

Nou, ik ben absoluut dol op alles met ananas, dus de eclair is voor mij een soort droomdessert. De kleine ananas macaron zorgt voor de perfecte, oh-zo-stijlvolle, finishing touch.

beeld
Con Poulos

BESTEL NU VOORAF Delish Cookbook, indigo.ca

Добавить комментарий

*

7 + 3 =