Deze “Toy Story” Alien Popcorn-emmers creëren massale lijnen bij Disneyland

Pixar Fest is nu in volle gang in Disneyland en het heeft al de virale souvenir om het te bewijzen. Gisteren begon Disneyland popcornemmers te verkopen in de vorm van de Little Green Men Toy Story in beide parken en mensen zijn zo geobsedeerd met hen dat er al drie uur lange rijen zijn om een ​​te krijgen, volgens Instagram-berichten.

Bekijk dit bericht op Instagram

De regels voor deze kleine kerel in #Disneyland zijn VERBODEN !! Drie uren?! Wie heeft de hunne? Laat het ons weten!!! #pixarfest ��: @diningindisney

Een bericht gedeeld door Disney Food Blog (@disneyfoodblog) op

Bekijk dit bericht op Instagram

Disney-vrienden zijn de beste soort vrienden ����❤️ Verdrietig, ik woon niet meer in LA, maar dankbaar voor vrienden zoals deze die ervoor zorgen dat ik niets mis. �� Iedereen anders krijgt die van hem vandaag?

Een bericht gedeeld door Delen en verkopen van Disney �� (@thriftingthingamabobs)

Maar ga nog niet wegrennen naar Disneyland om er nog maar een voor jezelf op te pikken. Deze virale hits zijn alleen beschikbaar voor Jaarkaarthouders om te kopen als een exclusief souvenir.

Tussen nu en 24 mei kunnen jaarpassagiers er een krijgen door een bezoek aan geselecteerde popcornkarren (zie welke hier) bij Disneyland of Disney California Adventure Park. Terwijl je uren in de rij staat en $ 20 betaalt voor een popcorn-emmer lijkt het misschien een beetje overdreven, als je een van deze buitenaardse wezens hebt, kun je tot 21 juni 2018 $ 1 popcornvullingen krijgen in elk park..

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik ben gekozen! �� Mensen hebben gisteren 3 uur op deze slechte jongens gewacht en vanochtend heb ik MEER DAN 15 minuten gewacht.

Een bericht gedeeld door Katie (@pixiedustandpatronus)

Bekijk dit bericht op Instagram

We hebben eindelijk ons ​​buitenaards wezen gekregen. Het kostte ons anderhalf uur hiervoor. Maar was het waard! #disneyland #disneyworld #disneylife #disneypins #disneybound #disneyparks #disneyresort #disneymagic #disneyalien #disneypopcornbucket #disneycaliforniaadventure #disneyinsta #disneytoystory #disneyfan

Een bericht gedeeld door @ disneyland_dates on

Bekijk dit bericht op Instagram

** UITVERKOCHT !! ** ���� “Ooohhhhh … ik ben gekozen !!!!” ���� De AP Little Green Men popcornemmer is gisteren gearriveerd en jongen was het KRANKZINNIG !!! ���� De meeste regels hiervoor waren 90 minuten tot 2 uur !! ������ Ik heb geluk en heb een “kortere” rij gevonden bij het Opera House, dat ongeveer 45 minuten was. Deze emmer is ALLEEN voor jaarpassagiers en u mag slechts ÉÉN per AP kopen. Deze emmer is te koop voor $ 20 tot en met 24 mei, zolang de voorraad strekt. Je kunt deze emmer tot 21 juni weer meenemen voor $ 1-vullingen. ✨ Veel succes daar als je hoopt dit te pakken !!!! ������ #littlegreenmen #lgm #disneypopcornbucket #popcornbucket #pixarfest #toystory #pixar #disneymerch #disney #disneyland #disneyparks #disneylandresort #disneygram #instadisney # abc7eyewitness #mydisneycentral #featuremydisney # fd101look #visitanaheim #blogger #disneyblogger #annualpassholder #happiestplaceonearth

Een bericht gedeeld door ������ Cara (@not_your_typical_disney) op

Deze zijn al zo populair op Instagram dat er al meer dan 150 berichten met de hashtag #alienpopcornbucket zijn ook al zijn ze gewoon op de verkoop gekomen op dinsdag 24 april. Terwijl de meeste mensen ‘grammen van de kleine groene mannen vol met popcorn of voor Disney-herkenningspunten delen, is er al een trend om ze in gigantische glow sticks te veranderen. (Hint: het enige wat je hoeft te doen is je iPhone vasthouden met het licht aan de binnenkant van de lege popcorn-emmers ‘s nachts.)

Ooooooh, inderdaad.

Bekijk dit bericht op Instagram

OooOOOOooOoOoooo dit zijn de beste popcorn-emmers!

Een bericht gedeeld door Christine Nguyen (@dorkdujour) op

Technisch gezien kunnen alleen de houders van jaarpassen deze kopen in de twee Disneyland Resorts in Californië, maar natuurlijk worden al veel van hen al doorverkocht op eBay. Tot nu toe zijn er meer dan 55 van deze kleine groene mannen op eBay verkocht, prijzen begonnen bij slechts $ 1 voor veilingen en $ 50 voor Nu kopen.

Hoewel dit de eerste keer was dat de buitenaardse emmers popcorn werden verkocht in Disneyland, is een vergelijkbare versie met een gekleurde band en een kerstversie van deze kleine jongens verkocht aan de Tokyo Disney Resorts in het verleden, wat alleen maar bewijst dat Tokyo Disney altijd de coole dingen eerst krijgt.

Volg Delish op Instagram.