Deze supermarkt heeft officieel het beste bier ter wereld

Lidl, de beroemde Duitse groenteboer die vorig jaar het Amerikaanse debuut maakte, staat erom bekend dat hij zijn schappen bestelt met kwaliteitspunten met aantrekkelijke prijzen. Hoewel het net begint in de Amerikaanse supermarktmarkt, is het al vergeleken met andere populaire ketens zoals Aldi vanwege de lagere prijzen en ook met Trader Joe’s voor hun upscale lokaal geproduceerde producten op Amerikaanse locaties. Nu heeft de Europese groenteboer opnieuw gewonnen voor de boeken. The New York International Biercompetitie zojuist Lidl de 2018-biersupermarkt van het jaar genoemd.

Als een in Duitsland gevestigde keten is het veilig om te zeggen dat het een ding of twee weet over bier. Onder de 600 inzendingen voor het algemene evenement versloeg Lidl niet alleen die uit, maar won hij in totaal elf medailles voor zijn bier. Hun Belgische stijl Tripel, Bronzen Schild won een dubbel goud en het Perlenbacker Duitse Hefeweizen tarwebier nam goud.

beeld

alexandra folino / Lidl

Lidl’s Brewer’s Storehouse nr. 3 amber ale nam ook Amber Ale van het jaar mee naar huis. U kunt deze namen beter opslaan om zo snel mogelijk te proberen, want we weten dat we dat zijn. Ze namen bovendien vijf zilveren medailles en drie bronzen medailles mee naar huis.

Van 7 tot en met 13 juni zullen die bekroonde brouwsels ook met 20 procent korting verkopen. Voor alle inkopers die op het laatste moment iets kopen, ja, bier is een ZEER wenselijk Vaderdaggeschenk. En voor iedereen is het leuk om op heerlijke korting bier voor je volgende BBQ op te slaan.

Als je eroverheen gaat om deze op te halen, heb je ook geen moeite om direct naar het bierpad te gaan. Eerder dit jaar legde Brendan Proctor, de Amerikaanse chief executive van Lidl, uit hoe de keten zich richt op het hebben van aanzienlijk kleinere verhalen (zes zijbeuken) dan kruideniers als Whole Foods of Giant, om gemakkelijk te kunnen winkelen.

“Veel van de supermarkten zijn zo groot, het is een uitdaging voor mensen om te gaan shoppen”, vertelde Proctor The Washington Post. “Als ik naar binnen wilde om een ​​fles ketchup te halen – in de eerste plaats zijn er waarschijnlijk ongeveer 24 gangpaden in de winkel. Ik moet zoeken in welk gangpad het zit. Ik kom daar, ik merk dat er 50 soorten ketchup zijn. Wie heeft echt 50 soorten ketchup nodig? We kunnen dat stroomlijnen. “De meeste planken van Lidl staan ​​ook vol met hun eigen merken.

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

59 + = 65