Deze studie over hoeveel calorieën je eet terwijl dronken echt angstig is

Iedereen die een nacht van zwaar drinken heeft meegemaakt, weet dat fastfood absoluut lekkerder is als je dronken bent. Er is een reden waarom Waffle House, IHOP en Taco Bell laat open zijn, en een deel daarvan is om tegemoet te komen aan een avondje publiek dat wat vet in hun maag wil. Het zal geen verrassing zijn dat die aangeschoten vierde maaltijden grote calorieën toevoegen aan je dag, maar het exacte aantal maakt dat je dat derde drankje aan de bar kunt heroverwegen.

Rehabs.com voerde een onderzoek uit om te zien waar mensen het meest dronken als ze dronken zijn, en wat ze meestal bestellen. De toplocaties volgen zeker: Taco Bell, McDonald’s en Waffle House verdienden de topposities, met Denny’s, IHOP en Wendy’s volgden hun voorsprong.

beeld

Met dank aan Rehabs.com

Ondanks de status van Taco Bell als een van de gezondste fastfoodopties, maken mensen niet echt slimme bestellingsbeslissingen na middernacht. Gemiddeld verbruikten vrouwen 715 calorieën per bestelling bij de Bell, mannen bijna nek en nek om 730 uur. De meest voorkomende volgorde voor beide geslachten? Tacos. De op één na populairste bestelling van vrouwen (en laten we eerlijk zijn, wie laat een nacht een enkele taco bestelt?) Was quesadilla’s en mannen een burrito.

beeld

Met dank aan Rehabs.com

Bij McDonald’s waren hamburgers en McChicken’s de meest populaire bestellingen over de hele linie, met wafels en hash browns bovenaan de lijst bij Waffle House. Waar je ook kiest voor een late snack, de resultaten zijn niet bepaald goed: in de studie, die 5.900 mensen ondervroeg, bleek dat mannen gemiddeld 790 calorieën en vrouwen 759 calorieën consumeren na een nacht hard drinken.

Aangezien de meeste mensen tussen de 1.600 en 3.000 calorieën per dag eten, is dat een stevige brok calorieën om ‘s avonds laat op te stapelen, vooral omdat het niet de calorieën uit de alcohol bevat die je in de eerste plaats hebt gedronken. Yipes. Als u op zoek bent naar iets gezonds om in uw tas op te bergen voor uw volgende avondje uit, raden we u aan een van deze te proberen.

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

9 + 1 =