Deze pizza plaats zet kleine stoelen rond het tafeltje in zijn pizzadozen

Pizzakenners en oude marketinggenieën Boston Pizza is weer bezig met een andere grootschalige virale advertentiecampagne, Adweek rapporten. Deze keer hebben ze een heel klein patio-ensemble gemaakt dat bij de tafel past die in de meeste pizzadozen wordt geleverd, waardoor dat kleine apparaatje – dat wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat het deksel van de pizzadoos niet naar binnen valt en je heerlijke taart vernietigt – zooo veel cuuuuter!!!

“Patio seizoen is een grote deal voor Canadezen,” vertelde senior directeur marketing van Boston Pizza Adrian Fuoco de site. “Het ging er allemaal om iets leuks te maken dat deel uitmaakte van ons grotere initiatief voor een terrasseizoen. Uiteindelijk hebben we een manier gevonden om de twee dingen waar we gepassioneerd over zijn samen te brengen: patio’s en pizza. “

Er zijn een beperkt aantal patiostelen die uitgaan van Boston Pizza-locaties, wat eigenlijk een Canadese keten is. Het is onduidelijk of ze van plan zijn om de campagne te verlengen gezien het virale succes.

Wees gerust, alles wat in de set komt (twee stoelen en de tafel) is voedselveilig, dus je kunt de scène opnieuw samenstellen op je andere favoriete maaltijden, of je superziel, Tupperware-beklede bureau-lunch opfleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos.


beeld
Con Poulos

BESTEL NU VOORAF Delish kookboek, barnesandnoble.com