Deze Magnolia Bakery-Inspired Bags van Kate Spade kunnen zoeter zijn dan de desserts

Magnolia Bakery, de in New York gevestigde dessertwinkel bekend om zijn cameo Seks en de stad, heeft een veel stijlvolere manier gevonden om betrapt te worden op het dragen van zijn desserts (d.w.z. een die je Milton-esque collega niet gebruikt, erop wijzend dat je een glazuur op je blouse hebt). Vanaf 12 oktober verkoopt Kate Spade New York een capsulecollectie met handtassen geïnspireerd op de traktaties van de winkel.

Er is een cupcake-vormige portemonnee – een voor de hand liggende keuze, gezien de eeuwige rij mensen en New York City bus tour stopt gewijd aan het proberen van de traktatie-een crossbody tas die lijkt op een plakje vanille cake met roze botercreme ruches, en zelfs een koppeling die lijkt op een verkorte versie van de kookboeken van Magnolia Bakery.

Magnolia Bakery Clutch

Kate Spade New York

Als je bekend bent dat Mary Poppins zich schaamt met de hoeveelheid spullen die je in een tas propt, bevat de lijn ook ruimere bakken gemodelleerd naar de winkelgalerij van Greenolia Village in Magnolia Bakery en zijn baby-blauw-witte cupcake-dozen.

Magnolia Bakery Cupcake Carrier

Kate Spade New York

De tote kan eigenlijk een vier-pack van cupcakes bevatten, hoewel je op $ 198 misschien niets eetbaars wilt doen. Onthoud in dat geval inktvlekkengevoelige pennen. Of lipgloss, die kan lekken. Of geld, omdat het zo vies is. Misschien houd je het gewoon leeg. (Grapje, meestal)

koekje Purse

Kate Spade New York

De beste tas is misschien wel de enige die die echte Magnolia-fans echt zullen waarderen: het lijkt net een container van de bananenpudding van de winkel. (Als je het nog niet eerder hebt geprobeerd, moet je dat doen. Je zult elk ander dessert omzeilen om het bij de liter te eten.)

Magnolia Bakery Banana Pudding Bag

Kate Spade New York

Het enige nadeel aan het dragen ervan is dat je er voortdurend naar bananenpudding in snakt – en dat je onherroepelijk overstuur raakt elke keer dat je je portemonnee opent om in plaats daarvan je minder smakelijke toetsen, mobiele telefoon en portemonnee te vinden.

Kate Spade New York x Magnolia Bakery Bags

Kate Spade New York

Elke handtas verkoopt voor $ 198- $ 348, afhankelijk van de stijl, hoewel het merk ook cupcake-vormige portemonnees verkoopt voor $ 98 en een cupcake-sleutelhanger die je rond het handvat van je alledaagse tas kunt lus-als volwaardige eigenzinnigheid niet is jouw ding – voor $ 78. Je vindt de volledige collectie in winkels van Kate Spade in New York en online.

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

5 + 5 =