Deze Donald Trump en Hillary Clinton-taarten wonnen het debuut van Tonight

Hillary Clinton en Donald Trump staan ​​vanavond voor het eerste debat van de algemene verkiezingen tegenover elkaar, en hoewel de winnaar uit de bus komt, is het misschien wat leuker om te speculeren welke van deze Trump- en Clinton-taarten de prijs zullen winnen. dag. Spoiler: Trump’s combover zal alles wat je dacht dat je voelde over meringue gaan veranderen.

Teeny Pies kookte deze politieke taarten op FYI Network, net op tijd voor de verkiezingen, en omdat we weten dat de winnaar daarvan nog steeds een goede oplossing is, dachten we dat we de vraag zouden stellen welke politieke taart meer smakelijk is om de mensen. Eerst hebben we de Trump Sweet Potato-taart.

Met een ernstig fel oranje vulling (houd niet op die sinaasappel, mensen) en een meringue combover, het is zeker de vraag: wie droeg het beter?

Dan hebben we Hillary’s Breaking The Glass Ceiling Pie. Maak een blackberry vulling om die blauwe tint te krijgen (want wat anders), dan top met een gebroken glazen snoepje en een schattige AF-democratische ezel.

Wat je ook vindt van de verkiezingen dit jaar, we kunnen het er allemaal over eens zijn dat gebakken goederen de bomb.com zijn, dus, ik bedoel, maak American weer geweldig. Taart 2020!

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

5 + 4 =