Deze cake van een baby die uit een vagina komt, is zo realistisch dat het pijn doet

Vagina Cake

Facebook / Chuck Johnson

Babyborrels zorgen voor schattig roze en blauwe desserts. Maar tegenwoordig verleggen mensen duidelijk de grenzen. Chrissy Teigen verraste iedereen door McDonald’s te bedienen bij haar douche, maar één moeder-in-wording rolde een serieuze show-stopping cake uit bij haar bash.

Het recente feest werd gegooid ter ere van Johanna Nagan, een Californische vrouw die haar tweede kind verwachtte, maar er waren geen strikjes of kleine slofjes die haar koek versieren – in plaats daarvan leek het op een vagina, compleet met een baby die eruit tevoorschijn kwam! Fotograaf Chuck Johnson legde het oogverblindende dessert vast en deelde het op Facebook voor iedereen te zien.

Het detail en de realistische kleuren gebruikt om de taart te versieren
Maak het op het eerste gezicht een beetje schokkend, maar na enig onderzoek zijn we helemaal
onder de indruk. De bladcake, gemaakt door Mataya Conroy, is kunstig gematteerd met verschillende tinten roze en
geaccentueerd met wat lijkt op een soort fruitcompote (aardbei? rabarber?)
om de rommelige werkelijkheid van een vaginale geboorte te benadrukken. Een baby poppenhoofd wordt bovenop geplaatst en kijkt naar je vanuit het midden van de cake, en hagelslag is de perfecte finishing touch.

We hebben zeker onze wenkbrauwen opgetrokken met de eerste blik op dit dessert, maar blijkbaar vonden de feestgangers het geweldig. “De taart heeft hen niet echt gefluisterd, ik denk dat we meer hebben gesproken over hoe de korte stoppels op de taart niet realistisch waren, want wie kan dat gebied eigenlijk zien of bereiken om zich na 7 maanden zwanger te scheren,” vertelde de aanstaande moeder Huffington Post. Na het zien van deze creatieve traktatie, lijkt het schandaal rond de vagina-teddybeercake … kinderachtig.

Volg Delish op Instagram.