Deze Boozy Pink Rose Marshmallows zullen je S’mores het MEESTE extra maken

XO Marshmallow heeft zichzelf overtroffen. Het bedrijf achter champagne en met Nutella op smaak gebrachte moutsuiker heeft net de meest pittige, meest sprankelende marshmallow tot nu toe laten vallen, en als de glans en de rose gouden tint niet genoeg waren, zijn ze ook boozy.

Rose Gold Rosé marshmallows, online beschikbaar vanaf 27 april, kunnen nu worden besteld. Hoewel ze je waarschijnlijk niet dronken zullen maken, zijn ze eigenlijk gemaakt met wijn. Het is dan ook niet altijd een garantie als het gaat om boozy-tasting desserts. XO Marshmallow gebruikt Graham Beck rosé, met tonen van kersen en frambozen, om de super-zoete lekkernijen te maken. Er is natuurlijk ook een eetbare rose gouden glitter bovenop gestrooid.

beeld

XO Marshmallow

De marshmallows worden verkocht in verpakkingen van 12 en worden geleverd in slanke, millennial roze dozen. We kunnen ons alvast de s’mores, cocktails en dessertbakken voorstellen die deze jongens deze zomer zullen presenteren. Je kunt ze online vinden of in het Chicago-café van XO Marshmallow, die allerlei desserts met marshmallow-smaak serveert.

beeld

XO Marshmallow

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

77 + = 80