De verjaardagstaart van Beyonce was klaar voor een koningin. Kennelijk

Geen enkele verjaardag is ooit compleet zonder een taart, en Beyonce ontving de taart om ze allemaal te overtreffen toen ze afgelopen weekend haar 36e verjaardag vierde op het Budweiser Made in America Festival in Philadelphia. Op woensdag deelden de eigenaren van de Philly-gebaseerde Cake Life Bake Shop een foto via Instagram van een gelaagde, zwart-gouden geodecake die eruit ziet alsof hij letterlijk geschikt is voor een koningin.

Het honingachtige, met lavendel gearomatiseerde drielagige dessert was bedekt met zwarte fondant en versierd met witte en gele suikerkristallen. Beyonce werd samen met twee andere kleinere cakes en koekjes versierd met bijen geleverd. De buitensporige taart was ook bedekt met een gouden kroon, vergelijkbaar met het kopstuk dat de zanger droeg tijdens haar iconische uitvoering tijdens de Grammy Awards 2017.

Bekijk dit bericht op Instagram

Treats geschikt voor een koningin ����! Bedankt, @Beyonce, voor het opnemen van onze taarten en koekjes tijdens je verjaardag! Dromen komen echt uit … Schreeuw uit naar ons team voor het doen van zo’n geweldige baan. Speciale dank aan de ongelooflijke @ beccac123! #therealbeydaycake #beyday #beyonce #madeinamericafestival #geodecake #cakelife #cakelifebakeshop

Een bericht gedeeld door Cake Life Bake Shop (@cakelifebakeshop) op

Volgens Philly Mag, medewerkers bij de bakkerij wisten niet eens dat ze de taart voor Beyonce maakten totdat ze een beetje verder gingen graven en de bestelling terug naar de winkel konden traceren Limonade zangerenteam.

“Het was behoorlijk geweldig”, zei de mede-eigenaar van de winkel, Lily Fischer. “Iedereen hier weet dat ik van Beyonce houd … vrijwel de hele week hebben we Beyonce gewoon neergeschoten.”

Terwijl Fischer de werkelijke prijs van de taart niet zou onthullen – ze openbaarde alleen dat de taart een “mooie cent” kostte – op pagina zes wordt gemeld dat de geodecakes van de bakkerij “beginnen bij $ 3.500 en stijgen in prijs afhankelijk van het detail, de complexiteit, en grootte. “

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish-app.

Добавить комментарий

*

− 1 = 1