De scharniergelijke van deze vrouw heeft haar op een eerste date naar Costco gebracht

Online daten is moeilijk. Als je toevallig iemand vindt met wie je een fatsoenlijk gesprek kunt voeren, is dat een overwinning op zich. Het plan maken om elkaar te ontmoeten voor een eerste date, en dan werkelijk er mee doorgaan is een heel ander balspel. Er zijn zoveel factoren waarmee rekening moet worden gehouden: waar ontmoet u elkaar? Wat draag je? Wat als ze met hun mond wijd open kauwen? Wat als ze geen hond zijn? Je snapt het.

Soms is het echter gemakkelijk omdat je date een signaal uit je profiel haalt. Dat gezegd hebbende, zorg ervoor dat uw “ideale datum” iets is dat u echt bereid bent te doen. In het geval van een vrouw belandde ze blijkbaar op een eerste date bij Costco.

Betches plaatste de tweet van het nu verwijderde Twitter-account van MRS SPRINKLED DONUT (@ Sprinkledsarah67), waarin staat: Mijn scharnierprofiel zei dat mijn ideale eerste date Costco zou zijn … deze man nam het serieus “gevolgd door foto’s van voorbeeldstations en zacht serveren vanuit de supermarkt in het warenhuis.

Bekijk dit bericht op Instagram

Eindelijk een man die weet hoe te luisteren @hinge

Een bericht gedeeld door Betches (@betches) op

Costco zou niet mijn ideale eerste date zijn, maar voor elk een eigen date. Het zou wees aardig, want je kunt heel veel monsters eten zonder de lastige situatie te hebben van degene die betaalt, en het is groot genoeg dat je gewoon door de gangpaden naar de uitgang kunt weven als de Costco-verbinding niet zou plaatsvinden. Een grapje – soort van.

Blijkbaar zijn Costco-datums echter iets en zijn er genoeg mensen die er klaar voor zijn. Costco-liefhebbers, misschien is dit waar je je match vindt. Je bent van harte welkom!

Dit zijn de mensen waarvan ik denk dat ze voedselgerelateerde engagementfoto’s kunnen maken. Neem de Sonic-shoot van dit paar bijvoorbeeld. Of deze superliefde engagementfoto’s gemaakt bij Cracker Barrel.

Doen MRS SPRINKLED DONUT en haar Costco-cutie een Costco-fotoshoot of zelfs betrokkenheid in hun toekomst? Alleen de tijd zal het leren, maar er zal zeker genoeg champagne in bulk zijn om te vieren, als dat zo is. Iedereen verhoogt uw gratis monsters!

beeld
Con Poulos

BESTEL NU VOORAF Delish Cookbook, indiebound.org