De nieuwe Taco-schelp van Taco Bell is in wezen gemaakt van Hash Browns

Als de onthullingen van nacho fries vorige week niet genoeg voor je waren, weet dan dat er bij Taco Bells in India zoiets bestaat als een “Potaco” nu. Potacos, voor het geval je je dit afvraagt, zijn taco’s die niet gemaakt zijn met een tortilla, maar met een schaal gevormd uit HASH BROWNS.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hier is een heerlijk idee om #MAKEPOTATOGREAT! Revolutioniseer je wereld met Crispy Potaco op slechts Rs 99. Bezoek nu je dichtstbijzijnde Taco Bell-winkels! #offer #taco #tacos #promotions #mexicanfood #mexican #yum #eat #foodlover #nomnom #delish #foodporn #foodgasm #foodie #tacolover #Insta-eten #foodstagram #instayum #Potato #Potaco

Een bericht gedeeld door Taco Bell India (@tacobellindia) op

Brand Eating legt uit dat niet alleen de schaal aardappel-y is, het is ook gemaakt met “Mexicaanse kruiden.” Ook is de Potaco “een vegetarisch item dat gevuld is met sla, fiesta salsa, kaas en ‘signature sauces’.”

Foodbeast merkt op dat het artikel 99 rupees kost (dat is iets minder dan $ 1,50) en is voorlopig alleen in India beschikbaar. Er is geen reden waarom het uiteindelijk niet naar de VS zou komen. Of we kunnen tenminste hopen en bidden.

Laten we in de tussentijd beginnen: is dit bedoeld om “po – TAH – co?” Zoals, nadruk op het taco-deel? Of lees je het als “po – TAY – co,” zoals in, een grappige aardappel-taco-hybride woordspeling?

Helpen.


beeld
Con Poulos

BESTEL NU VOORAF Delish Cookbook, booksamillion.com