De nieuwe sneeuwstorm van Dairy Queen gaat je geest raken

Iedereen heeft minstens één jeugdherinnering van het bezoeken van Zuivelkoningin voor een zacht-dient kegel of hete zachte toffee-ijscoupe. Het is een begrijpelijk geliefde keten dankzij zoete lekkernijen zoals de Dilly-bar en de klassieke bananensplit. Hé, we zijn er zo dol op dat we zo ver zijn gegaan om een ​​definitieve ranglijst van de beste sneeuwstormen te schrijven. En nu lijkt het ijsbedrijf aan iets nieuws te werken dat het Blizzard-spel op het punt staat volledig te veranderen: The Royal Blizzard.

Tijdens een recent bezoek zag Delish sitirecteur Joanna Saltz een nieuwe, bijna verbluffende Blizzard op het menu op haar lokale DQ in New Jersey. Natuurlijk koos ze voor de Oreo-versie (a.k.a vanille-ijs gesponnen met crush Oreos) omdat koekjes-en-room de boventoon voert over alle desserts.

beeld

Joanna Saltz

Maar dit is geen gewone Blizzard. Nee, het is royalty. Dus in plaats van het simpel te houden en de beker te vullen met gewone, gemengde soft-serve, voegen DQ-medewerkers een tunnel van fudge toe aan het midden van de lekkernij. Ja, een lief, zoet centrum van rijke chocolade ligt in het hart van deze Blizzard – niet zoals de beroemde kernserie van Ben en Jerry.

Na het krijgen van wat heel goed de eerste primeur kon zijn (sorry, we moesten) van de Royal Blizzard, stelden we rechtstreeks contact met Dairy Queen voor meer informatie. Aangeboden in drie smaken – Royal Oreo, Royal New York Cheesecake en Royal Rocky Road Brownie – de cups hebben een topping-gevuld centrum van chocolade fudge, aardbeisaus en marshmallow, respectievelijk.

beeld

Zuivel Koningin

“De Royal Blizzard-behandellijn is geschikt voor royalty’s en dat is wat DQ-fans van de Amerikaanse koningin verwachten”, schreef een merkvertegenwoordiger in een persbericht. “Dit is onze belangrijkste lancering sinds we Blizzard Treats 30 jaar geleden introduceerden.” Het bedrijf beschouwt de Royal Blizzard als zo bijzonder dat hij de traditionele rode lepel heeft omgezet in goud.

De newbie haalt officieel landelijke DQ-menu’s ter voorbereiding op Koningin Elizabeth’s 90e verjaardag op 21 april. Prijzen variëren van ongeveer $ 3,49 voor een mini tot ongeveer $ 5,19 voor een grote.

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

41 − = 40