De nieuwe National Geographic Show van Gordon Ramsay is nog niet eens uitgezonden en hij is al in de problemen geraakt

Vorige week kondigden National Geographic en de beroemde chef-kok Gordon Ramsay aan dat ze de krachten zullen bundelen voor een nieuwe serie Gordon Ramsay: Uncharted. Per persbericht publiceert de serie (in 2019 uitgezonden) “verbindingen tussen verkenning, avontuur en eten – met een vleugje vriendelijke concurrentie – met in de hoofdrol Ramsay.”

De serie wordt geproduceerd door Gordon’s eigen studio, Studio Ramsay, en zal dit najaar beginnen met filmen. In niet in kaart gebracht, “de gevierde chef-kok gaat op zoek naar antropologie-via-keukenexpedities om de meest ongelooflijke mensen, plaatsen en smaken te ontdekken die de wereld te bieden heeft”, aldus de persmededeling.

Elke aflevering van de show zal drie componenten bevatten: het ontdekken van de culinaire geheimen van een cultuur met de lokale bevolking, het volgen van tradities en gebruiken die specifiek zijn voor de regio “in de hoop het onontdekte te ontdekken”, en “Ramsay testen tegen de lokale bevolking, zijn eigen interpretaties van regionale gerechten tegen de beproefde klassiekers. ” De serie is bedoeld om de chef “echt onder te dompelen” in alle aspecten van de lokale cultuur “om hem beter voor te bereiden op de laatste vriendelijke kookwedstrijd met lokale chefs en fijnproevers.”

Gordon zegt: “Mijn passie voor avontuur heeft me niet alleen tot een betere chef-kok gemaakt, maar ook tot een onverschrokken leerling van alle culturen, wat het zo spannend maakt voor mij om samen te werken met National Geographic, die tot het uiterste hebben gezocht naar hun volledige legendarische geschiedenis. “

Als je denkt niet in kaart gebracht klinkt vergelijkbaar met die van Anthony Bourdain Onderdelen onbekend, je bent niet alleen. National Geographic Channels PR tweette een aankondiging over de serie, en sommige mensen toonden desinteresse in Gordon’s nieuwe show.

beeld

Twitter / @ngc_pr

beeld

Twitter / @ngc_pr

In een verklaring aan Eter, National Geographic sprak de negatieve feedback uit over de serie, die nog niet eens is begonnen met filmen. “We zijn teleurgesteld dat de aankondiging van onze aankomende serie met Gordon Ramsay uit de context werd gehaald. Met de legendarische verkenningsgeschiedenis van National Geographic is ons plan met deze serie het vieren en leren van lokale culturen over de hele wereld. In samenwerking met Ramsay – een bekende avonturierenthousiast – gaan we de kijkers volledig onderdompelen en een blik gunnen in verrassende en onverwachte culturen en lokale smaken. We zijn nog niet aan de serie begonnen, dus dit perspectief is voorbarig. We kijken er naar uit om samen te werken met Ramsay, die al meer dan een decennium voedsel- en reisdocumentaires maakt, om de serie te delen wanneer hij ergens volgend jaar in première gaat. “

We zullen tot 2019 moeten wachten om alle plaatsen te zien niet in kaart gebracht neemt Gordon, maar volgens het persbericht, kunnen we verwachten dat hij grotdaken schaalt om verse nesten te oogsten in het Maleisische Bornea en op tarantulas jaagt in Cambodja. Klinkt spannend!

beeld
Con Poulos

BESTEL NU VOORAF Delish Cookbook, indiebound.org

Добавить комментарий

*

6 + 3 =