De Cheesecake Factory opent een nieuw restaurant, maar het zal geen cheesecake serveren

De Cheesecake Factory staat bekend om een ​​heleboel dingen: een uitgebreid menu, hun heerlijk bruin brood en natuurlijk cheesecake. En heel veel. Daarom is het zo verrassend dat het eetcafé een nieuw restaurant opent dat geen van hun wereldberoemde desserts bevat.

Het nieuwe fast-casual restaurant heet Social Monk Asian Kitchen en het bevat gerechten uit Aziatische landen zoals Thailand, Vietnam, Maleisië, Singapore, China, Indonesië en India. Zoals Eter rapporten, het menu is nog niet definitief, maar het bevat gerechten zoals noedels, sandwiches, curries, salades en rijstkommen, zonder cheesecake in zicht.

Bekijk dit bericht op Instagram

Lijkt erop dat @piggyhana van onze nieuwe Spicy Shanghai Noodles heeft genoten! #Yum

Een bericht gedeeld door The Cheesecake Factory (@cheesecakefactory) op

Cheesecake Factory oprichter en CEO David Overton vertelde Eter, “We waren echt geïnteresseerd in het creëren van een nieuw concept en dachten dat Aziatisch eten zich heel goed leende voor een snel-informele omgeving.”

Social Monk Asian Kitchen is gepland om dit najaar te openen in de buitenwijk Thousand Oaks in Los Angeles. De naam van het nieuwe restaurant werd gekozen omdat het bedrijf iets wilde “dat was meteen intrigerend en ook enigszins speels en zeer benaderbaar”, voegde Overton eraan toe..

Bekijk dit bericht op Instagram

De Sweet-Hot Shrimp is een smaakvolle mix van zoet en pittig. Bedankt voor de foto @tasteoftasha!

Een bericht gedeeld door RockSugar Kitchen (@rocksugarkitchen)

Dit is niet de eerste keer dat het bedrijf zich uitbreidt naar de Aziatische voedingssfeer. De Cheesecake Factory bezit en exploiteert ook de RockSugar Southeast Asian Kitchen, die werd opgericht in 2008, en heeft twee locaties in Los Angeles en Chicago. Het restaurant biedt gerechten uit landen als Thailand, Vietnam, Maleisië, Singapore en Indonesië. RockSugar’s chef, Mohan Ismail, zal ook dienen als culinaire directeur voor Social Monk.

Volg Delish op Instagram.