De Boozy Secret-Menu-drank die je maar op één Starbucks kunt krijgen

Een bezoek aan de Starbucks Reserve Roastery is echt alsof je naar Disneyland of Coffee gaat. De ruim 100 vierkante meter grote Seattle-ruimte bevat een proeflokaal, een boetiek, twee cafés, luxe machines die koffie malen en verpakken, en veel ruimte om een ​​stoel te pakken. Er is ook een bar op ware grootte die je zal overtuigen dat koffie in cocktails thuishoort.

Bekijk dit bericht op Instagram

Door vakantiefeesten één kwelgeest van #BarrelAgedSulawesi tegelijk om te draaien. Meer informatie over enkele van onze #holidayparty favorieten deze wo @ 6:30 met @ barista.in.boots en @ becerra.jr1902 #workshopwednesday #holidayparty #coldbrew #growlers #whiskey #mocktails #eggnog #coffee #starbucksreserve #reserveuniversity

Een post gedeeld door 1st & University Reserve Store (@starbucksreserveseeseattle) op

In Princi, de Italiaanse bakkerij die afgelopen november in de Roastery van Seattle is verhuisd, kunnen gasten bier, wijn en speciale cocktails bestellen, evenals pizza’s en brood die ter plaatse worden gemaakt. Tijdens een bezoek aan de Roastery in december, probeerden we de Espresso Martini, een drankje dat buiten de menukaart op verzoek kan worden gemaakt. Het klinkt raar, totdat je het proeft – het is meer een milkshake dan een martini, dus de enige fout (afhankelijk van je kijk) is dat het heel gemakkelijk te drinken is.

Volgens een woordvoerder van Starbucks, hoewel niet op het menu, is de drank legitiem. Maar je zult het alleen in Seattle vinden, voor nu.

“Starbucks Reserve Roastery is de enige Starbucks-locatie met vakkundig opgeleide barmannen die een assortiment aan kenmerkende drankjes en cocktails maken om de authentieke Italiaanse keuken bij Princi te begeleiden”, aldus de woordvoerder..

Bekijk dit bericht op Instagram

Experimenteren met koffie.

Een bericht gedeeld door Merin Thomas (@merin_sama)

Zolang de barman de ingrediënten bij de hand heeft (ze zijn vrij standaard voor de bar), kan deze worden gemaakt. Espresso, wodka en eenvoudige of vanillesiroop worden geschud met ijs, vervolgens geprepareerd en uitgegoten in een gekoeld martini-glas met een espresso-garnering. De cafeïneboost maakt het een ideaal drankje om de nacht mee te beginnen.

Op dit moment zijn Roastery’s alleen open in Seattle en Shanghai. Plannen voor locaties in Chicago en New York zijn echter in de maak, en alle Roastery’s zullen een Princi-bakkerij bevatten, dus hier hopen we dat er meer cocktails met koffie worden geschonken. Probeer in de tussentijd deze koffiecocktails thuis om je oplossing te vinden.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.