De 7 beste instapaanbiedingen als je van eten houdt

1

KIND Category Management Associate

Je dag beginnen zonder ontbijt is als het verlaten van het huis zonder schoenen. #RiseandKIND met lekkere volle granen, zodat je op je best kunt zijn (koffie helpt ook zeker).

Een bericht gedeeld door KIND Snacks (@kindsnacks)

New York, NY

Als je afstudeerde in Business, Psychologie of Food Management, zou de instapniveau verkoop- en marketingrol van KIND je voordeel kunnen doen. Je geeft ondersteuning en inzicht aan het buitenteam dat de verkoop van de lijn gezonde snacks van KIND zal stimuleren.

Solliciteer hier voor de baan.

2

Cleveland Kraut Brand Ambassador

�� F R E S H G I V E A W A Y – GESLOTEN�� Wat is een perfecte aanvulling op elke maaltijd? Hummus + Kraut! We hebben samengewerkt met onze baas bestie @thatswhatsheeats & onze super smakelijke vrienden @ithacacoldcrafted om VIER gelukkige winnaars een lekkere, veganistische en glutenvrije traktatie te geven om je maaltijden deze zomer op te warmen ��. 2 vrienden stellen een gemengd geval van @ithacacoldcrafted hummus EN een gemengd geval van @Clekraut voor! �� Toetreden: label je bestie in de reacties hieronder, voor een kans om allebei de prijzen te winnen !! . Zorg ervoor dat je @ithacacoldcrafted, @thatswhatsheeats en @Clekraut volgt om te winnen !! . U kunt zo vaak als u wilt invoeren. �� Alleen VS-vermeldingen. . 2 vrienden worden willekeurig geselecteerd voor een totaal van 4 WINNAARS. Aangekondigd hier op donderdag 24 mei!

Een bericht gedeeld door Cleveland Kraut (@clekraut)

St. Paul, MN

Houd je van trends op het gebied van gezondheidstrends en houd je je koelkast altijd gevuld met probiotica? Cleveland Kraut is op zoek naar iemand zoals jij om productdemo’s en -monsters te hosten, verkopen te volgen, foto’s te maken voor sociale media en over het algemeen het gezicht van het merk te zijn.

Solliciteer hier voor de baan.

3

BASEMAKERS Gebiedsvertegenwoordiger

Geef nooit op! @bulletproof ⚡️ # basemakers

Een bericht gedeeld door BASEMAKERS (@basemakers) op

Meerdere locaties

BASEMAKERS werkt met drankmerken zoals Bulletproof, Health-Ade en Pure Coconut Water. Ze zijn op zoek naar veldvertegenwoordigers in Philadelphia, Tampa, Houston en nog veel meer om op stap te zijn, een bezoek te brengen aan supermarkten en belangrijke relaties met accounts te onderhouden. Dit is beslist geen bureaubaan!

Solliciteer hier voor de baan.

4

Verkoopvertegenwoordiger van La Flor Spices

La Flor snuift het #whitehouse deze #autumn #keepitspicy op

Een bericht gedeeld door Laflor Spices (@laflorspices) op

Hauppauge, NY

Deze rol omvat 75 procent reizen, dus je hebt een geldige licentie nodig om je aan te melden. Je zult tijd doorbrengen met rondrijden in Nassau County, New York, en de kruiden van La Flor verkopen aan grote en kleine retailers. Misschien moet je zaterdagochtend werken, maar La Flor biedt alle voordelen en een positieve sfeer.

Solliciteer hier op de baan.

5

Zaro’s Family Bakery Pastry en Bagel Baker

en geen verzorgde lunch door ons zou zonder onze eigengemaakte koekjesplank moeten zijn ����������

Een bericht gedeeld door Zaro’s Family Bakery (@zarosfamilybakery) op

New York, NY

Wil je je handen vuil maken? Houd van challah en zwarte en witte koekjes? Deze familie-eigenaar NYC bakkerij is op zoek naar een full-time bakker!

Solliciteer hier voor de baan.

6

Sugar Mountain Brand Ambassador

Onze “World’s Best” Mac en Cheese is perfectie. Dat is alles. #macandcheese #cheesygoodness #foodie #seattle #eatlocal #seattleeats #lovemacandcheese #tasty #yum #happiness #love #food #forkyeah #noms

Een bericht gedeeld door Beecher’s Handmade Cheese (@beecherscheese) op

San Francisco, CA

Het voedingsbedrijf achter merken als Beecher’s Handmade Cheese, The Butcher’s Table en pasta & co neemt een in Californië gevestigde merkambassadeur in dienst. De ideale kandidaat is nieuwsgierig naar eten en gepassioneerd over het veranderen van de manier waarop Amerika eet.

Solliciteer hier voor de baan.

7

Vegan Operations Assistant van Vegan

Stap in deze weggeefactie, net op tijd voor Saint Patrick’s Day! Ga naar @veganscancook en moge het geluk van de Ieren bij je zijn! ������Repost van @veganscancook # GIVEAWAY TIME! ☘️ Laten we wat geluk rond verspreiden! Ik ben verheugd om vanaf vandaag een fantastische St. Patrick’s Day #giveaway aan te kondigen !! Ik heb samengewerkt met @veganrobs & @coconutbowls om 1 gelukkige winnaar een aantal geweldige Vegan Robs-snacks en een set kokosschalen te geven. Spelinstructie: 1. Vind je deze foto leuk 2. Volg @veganscancook, @veganrobs en @coconutbowls 3. Tag een vriend die je geluk hebt �� Bedankt @veganrobs & @coconutbowls voor het sponsoren van de weggeefactie! [Wedstrijd eindigt op 03/17 voor alleen inwoners van de VS en het VK. Deze give-away is niet gelieerd of gesponsord door instagram.] #Vegan #govegan #vegansofig #plantbased #plantbaseddiet #compassion #liveandenjoy

Een bericht gedeeld door Vegan Rob’s (@veganrobs)

Sea Cliff, NY

Je hoeft geen veganist te zijn om toe te passen, maar je moet wel van gezonde snacks houden. Als Operations Assistant / Logistics Coordinator helpt u met het beheren van de productie, het coördineren van zendingen en het assisteren bij evenementen.

Apple voor de klus hier.